Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לקנות קורטינה MK5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח הודעה חדשה לאנשים שאולי יש להם הצעות (בישנה שאלתי לגבי הרכב, בחדשה אני מעוניין שאנשים ירכזו הצעות)

מחפש קורטינה שנות 80-82

ידנית

מקורית

מנוע 1.6

במצב נסיע

עם טסט

עם רשיונות

מצב מכני מאוד חשוב לי, מצב פנים הרכב פחות והמצב החיצוני לא אכפת לי ממכות פח

מוכן לשלם עד 6K אבל מחיר זה לאחת שבאמת שווה את זה (הבנתי שהרכבים נמכרים ב 1\6 מהסכום שציינתי)

מעוניין לקבל מספרי טלפון + מידע מינימלי בלבד (לא מעוניין לשמוע מידע על איפה עומדות משום שאינני נייד כרגע ופשוט אין לי אפשרות לנסוע ולבדוק כל רכב ורכב)

פלאפון: 0506530914

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מאוחר מדי....

אנני פירסמתי לפני חודש בערך אחת למכירה ב1000 ש"ח...

עכשיו היא כבר נקנתה, והספיקה לתרום כבר כמה חלקים...

haters will hate

פורסם

ברחוב הדר יוסף (קצת אחרי המרכז המסחרי שנמצא באזור בית מספר 16) בשכונת הדר יוסף בת"א עומדת קורטינה דור 5 בצבע טורקיז נזלת זוועתי ללא שלט למכירה. אתה מוזמן לנסות את מזלך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה, אבל שים לב לסעיף הזה בהודעה המקורית

''מעוניין לקבל מספרי טלפון + מידע מינימלי בלבד (לא מעוניין לשמוע מידע על איפה עומדות משום שאינני נייד כרגע ופשוט אין לי אפשרות לנסוע ולבדוק כל רכב ורכב)''

רק נסיע לת''א ובחזרה זה 3 שעות וזה רק בשביל לשים פתק

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בפ"ת ברחוב כצנלסון עומדת לה קורטינה ירוקה 82 במצב מעולה,1600 גיר רגיל, אולי יד ראשונה אפילו, בעלים מבוגר שבקושי נוסע עם הרכב - אתה מוזמן לשים לו פתק על הרכב+הסכום שאתה מוכן לשלם לו, אולי הוא ימכור לך.

פורסם
תודה, אבל שים לב לסעיף הזה בהודעה המקורית

''מעוניין לקבל מספרי טלפון + מידע מינימלי בלבד (לא מעוניין לשמוע מידע על איפה עומדות משום שאינני נייד כרגע ופשוט אין לי אפשרות לנסוע ולבדוק כל רכב ורכב)''

רק נסיע לת''א ובחזרה זה 3 שעות וזה רק בשביל לשים פתק

איש יקר.... אם אתה מחפש רכב, אל תצפה שאחרים יעשו את העבודה בשבילך, מנסים לעזור לך, תגיד תודה, קח מחבר רכב, קח חבר לטיול, לכו במרוכז למקומות שאנשים מספרים לך שיש בהם מקומות... הרי אתה לא מצפה שעכשיו כולם יסעו למכוניות שהם ראו וישאירו פתק עם המספר שלך...

יש אחת ברחוב ביאליק בכפר סבא, מול הבי"ס שיש שם, שנת 1981, נראית במצב מצוין עם שלט למכירה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
בפ"ת ברחוב כצנלסון עומדת לה קורטינה ירוקה 82 במצב מעולה,1600 גיר רגיל, אולי יד ראשונה אפילו, בעלים מבוגר שבקושי נוסע עם הרכב - אתה מוזמן לשים לו פתק על הרכב+הסכום שאתה מוכן לשלם לו, אולי הוא ימכור לך.
את זאת אני אצליח לבדוק... תודה רבה על המיקום...

ליאור תבין (לא בנימה של זלזול או תוקפנות) אני גר באריאל! לא פשוט לצאת מפה כמו שאתה חושב ואם יוצאים זה תופס לא מעט זמן ולא מעט כסף

עד פ''ת 45 דק' באוטובוס ורכב נגיש ליד אין לי כרגע זאת הבעיה! אם היה לי רכב הייתי נוסע לאיזה טיול שישי, שבת ורואה רכבים בדרך

אבל אני תקוע ב''עיר'' הזאת והמקס' שאני מגיע באוטובוס זה או לפ''ת או לת''א.

ובקשר לרכב, יש לך אולי מספר שלו?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ליאור תבין (לא בנימה של זלזול או תוקפנות) אני גר באריאל! לא פשוט לצאת מפה כמו שאתה חושב ואם יוצאים זה תופס לא מעט זמן ולא מעט כסף

אני באמת מבין אותך.

יש לי הרבה חברים מאריאל, ואני יודע כמה זמן לוקח עד שמגיעים לת"א. זו חתיכת דרך.

א-ב-ל (וזה "אבל" גדול)

אנחנו מדברים פה על אריאל. שעדיין לא נמצאת במרחק שנות אור מאיזור המרכז.

פשוט תקדיש לחיפושים שלך יום-יומים שלמים - זה אולי לא יהיה הכי נוח שבעולם להתנייד על תחבורה ציבורית, אבל מה יש לך להפסיד? קורטינת חלומותיך יכולה לצוץ מהמקום הכי לא צפוי שחשבת עליו.

אני מציע לך לא להתרכז דווקא בת"א, אלא אם כי בערים טיפה יותר "מנומנמות" כמו ר"ג או גבעתיים או אפילו פ"ת עצמה - לא תאמין איזה אוצרות יש שם!

בהצלחה!

*מאז יום שישי עולות לי בראש תמונות של קורטינה 82' ידנית, עם מנוע 2000 סמ"ק, בצבע תירוש (:shock:), ריפודי סקאיי שחורים וג'אנטים של GL.... נסתרות הם דרכי האל...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

על פ''ת אני חורש כמעט כל סופשבוע!

אבי גר שם, כמו כן גרתי שם קצת יותר מ 4 שנים ואני מכיר את העיר טוב מאוד (למרות שיש אזורים שפחות אך את רוב העיר אני מכיר מצויין!)

2 סופי-שבוע חיפשתי לי גולף ואני ממשיך לחפש, או גולף או קורטינה!

את ת''א אני לא מכיר לכן אין לי אפשרות להסתובב חופשי, כמו כן יש אזורים מאוד לא נעימים.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חברים מבקש שוב את עזרתכם!

בעקרון הייתי בפ''ת, הזדמן לי לשים על אחת ירוקה פתק אבל לא התקשרו אליי וכבר עברו יומיים (הרכב היה בנצב נסיע יום יומי ונראה שמור!)

היום במקרה יצא לי לראות אחת!

חיכיתי להסעה לעבודה וזה ממש ליד היציאה מאריאל (יציאה מאריאל = שער מוגן והכל). התקשר אליי בחור מהעבודה אמר שאני רק אצא מהשער ובאים לאסוף אותי כי המונית מפוצצת וזה ממש 15 דק' הליכה מאיפה שחיכיתי למקום העבודה אז הלכתי לצאת מהשער וממש ליד השער חנתה קורטינה בג' במצב נסיע יום יומי, נראתה שמורה, דגם L אם אינני טועה.

יש עמדת שמירה בשער והאוטו חנה ליד + כמד ליד בחור מבוגר ולצערי כששאלתי אותו אם זה האוטו שלו הוא ענה שלא והסתכל עליי מוזר, תוך כדי הליכה אמרתי לו שאני פשוט מחפש אחת.

ההסעה שלי כבר חיכתה לי והייתי בלי פתק מוכן בכיס (לרוב אני עם מוכן אבל איכשהו לא היה עליי הפעם) ולא היה לי לא עת ולא דף + מיהרתי :(

קיצר חבל!

אני בטח ובטח לא מתייאש! הרכב נראה לי שווה את זמן החיפוש, סטייל קצת ישן עם שירים של Bon Jovi אני כבר מתאר לעצמי את זה :)

המסכנה היא שצריך תמיד להיות מוכן, זה קרה בזמן הכי לא צפוי!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חברים עדכון!

אתמול כתבתי לגבי הקורטינה שראיתי ליד שער היציאה :)

אז היום רציתי לראות אולי היא עומדת שם שוב כי הייתי בטוח שזה של איזה שומר ויש לו משמרות אז יש מצב שהוא יהיה שם, בדרך לשם עוד ראיתי אותו נוסע לכיוון השער של היציאה מאריאל, באתי עם חבר לשער והוא לא שם, כבר התבאסתי אבל אמרתי אני אחזור לפה בכל יציאה עם הכלב.

בכל מקרה הולכים בחזרה וליד יש ''אזור תעשיה'' קטן ממש וש כמה מוסכים אז ממש במקרה ועם הרבה מזל אמרתי בוא נעבור דרך האזור ויש שם מוסכים. אז מה אני רואה ליד אחד מהם? בטח ניחשתם נכון את אותה קורטינה.

אני עומד בצד וחושב לחכות לבעלים כאשר חבר שלי בא ועושה סיבוב מסביב לאוטו, תוך כדי יוצא איש אחד מהמוסך ושואל אם יש לנו בעיה עם הרכב ואז איכשהו הגיע שאני אמרתי שאני מחפש אחת לקנות והוא אמר שהבעלים בדיוק רוצה למכור והראה לי את הבעלים שעמד במוסך.

ניגשתי אליו והתחלתי לדבר איתו, אמרתי לו שאני מחפש רכב כזה לקניה ואז הוא אמר שהרכב לא שלו אלה של קרוב משפחה

בכל מקרה הוא אמר שהקרוב משפחה בעקרון השאיר נתן לו את הרכב ושהוא ימכור או ישאיר אותו לעצמו!

בכל מקרה הוא אמר שהבעלים לא רוצה לרדת מ 5 וכב הציעו לו עליה 3 וכו'

עכשיו נגיע למצב הרכב!

הרכב משנת 82, 1.6, ידנית, צבע מקורי במצב מצויין! יש רק פגיעה קטנה מאוד בכנף האחורית אבל זה היה ממש קטן!

צבע בג'

מצב פנים מצויין וחסר רק איזה פלסטיק קטן.

הרכב יד 5 ואצל הבעלים הנוכחיים משנת 94!

הוא כרגע מכין את הרכב לטסט ואמר שאם הוא מעביר אותה טסט הוא אז כנראה הוא כבר לא ימכור את הרכב.

לא התעמקנו על פרטים אבל אמר שיש בעיה עם המצבר משו ועוד איזה לאגר או משהו בגלגל הקדמי.

זה הכל בעקרון!

עכשיו תגידו את דעתכם האםשווה לקנות אותה ב 5? 4?

יש לי הכל מזומן ואני לא חושב שתהיה בעיה להוריד אותו ל 4 אם אני אבוא אליו עם מזומן!

אבל האם שווה לקנות ב 4-5 אם יש כאלה באלף ש''ח?

כמו כן גם עניין הנוחות שזה בעיר שלי והכל ליד הבית!

(סורי על המגילה!)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בכל מקרה הוא אמר שהבעלים לא רוצה לרדת מ 5 וכב הציעו לו עליה 3 וכו'

עכשיו נגיע למצב הרכב!

הרכב משנת 82, 1.6, ידנית, צבע מקורי במצב מצויין! יש רק פגיעה קטנה מאוד בכנף האחורית אבל זה היה ממש קטן!

צבע בג'

מצב פנים מצויין וחסר רק איזה פלסטיק קטן.

הרכב יד 5 ואצל הבעלים הנוכחיים משנת 94!

הוא כרגע מכין את הרכב לטסט ואמר שאם הוא מעביר אותה טסט הוא אז כנראה הוא כבר לא ימכור את הרכב.

מה שנאמר, שיבושם לו, לא רוצה למכור אחרי הטסט? לא צריך, שלא יאיים עליך. אתה מבחינתך לא רוכש את הרכב ללא טסט.

לא התעמקנו על פרטים אבל אמר שיש בעיה עם המצבר משו ועוד איזה לאגר או משהו בגלגל הקדמי.

ומה עם דברים שהוא לא אמר / לא יודע עליהם?

אתה הולך לתקן לבד או ללכת לבעל מקצוע?

יש לך מושג מה העלות של התיקונים?

זה הכל בעקרון!

עכשיו תגידו את דעתכם האםשווה לקנות אותה ב 5? 4?

השאלה היא האם שווה לך לקנות אותה במחיר הזה.

יש לי הכל מזומן ואני לא חושב שתהיה בעיה להוריד אותו ל 4 אם אני אבוא אליו עם מזומן!

מה חשבת, שתשלם לו בגוגואים? :wink: . מדהים אותי כל אלו שתמיד מנפנפים במזומן וחושבים שיש להם אבקת קסמים. רכב קונים במזומן (או שווה ערך - המחאה בנקאית), לא משלמים בפוגים, בגוגואים או בבולים, רק מזומן!

אבל האם שווה לקנות ב 4-5 אם יש כאלה באלף ש''ח?

כבר שאלת, וכבר נענית, לנו קשה לייעץ מבלי לראות את הרכב.

כמו כן גם עניין הנוחות שזה בעיר שלי והכל ליד הבית!

על עצלנות משלמים. מה זאת אומרת נוח? כי זה קרוב? שוב וקרא את דבריו של ליאור:

איש יקר.... אם אתה מחפש רכב, אל תצפה שאחרים יעשו את העבודה בשבילך

אם אתה מחפש ברצינות, תשקיע מאמץ.

אמרת כי הפרוטה לא מצוייה בידך, עכשיו אתה הולך לשרוף את כל הכסף על רכב במחיר (יחסית) גבוה כי הוא קרוב?!

(סורי על המגילה!)

עמית.

בקיצור, הכל תלוי בכמה אתה לחוץ לקנות ולפי סיגנון הכתיבה שלך כאן, אתה מאוד לחוץ לקנות.

הקונה עלה על לחיצותך ויעשה הכל בשביל לסחוט את הלימון עד טיפת המיץ האחרונה.

לו אני הייתי במקומו של המוכר והיה נופל לי אחד כמוך לידיים, הייתי עושה אותו הדבר.

עכשיו, אם אתה מוכן להיכנס ל"מוד" קצת יותר רגוע, להרגע ולא להרגיש שהכסף בכיסך גורם לך לגירודים ואלרגיות בידיים, אולי תוכל לחסוך כמה שקלים.

אם הרכב ימכר, אז ימכר, תמיד יבוא עוד אחד, זה ממש לא רכב נדיר.

תן לבחור לעשות טסט וגש אליו עם הצעה של 3K.

לא מוכר? לא נורא.

תנסה שוב לאחר שבועיים.

לא מוכר? לא נורא.

חכה עוד שבועיים.

בסוף מישהו ישבר, הוא או אתה (ולי יש תחושה מוזרה שזה יהיה אתה :twisted:) והעסקה תתבצע במחיר הנכון.

במקרה הכי גרוע, הוא ימכור את הרכב למישהו אחר ואתה תמשיך לחפש (או שתשלח אותנו שוב לחפש).

בהצלחה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...