Jump to content

kolobok_4

  • הודעות

    61
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי kolobok_4

  1. תודה!! 7 אחרונים!!
  2. 18!!
  3. .
  4. 32
  5. מקפיץ. זקוק לעוד 40 משתתפים וכל תגובה תעזור מאוד 🙏
  6. שלום חברים, זקוק לעזרה לצורך התקדמות בלימודים - מחפש משתתפים למילוי שאלון אינטרנטי קצר. מדובר במחקר בנושא תפיסות חברתיות וכרגע חסרים מאוד משתתפים, גם בכלל וגם באיזון משתתפים-משתתפות אורך השאלון כ10 דקות ובין המשתתפים יוגרלו שתי ארוחות בוקר זוגיות - משהו לחגוג איתו את סיום בלגן הקורונה ניתן לענות גם בפלאפון. כל מענה ו/או שיתוף יעזרו מאוד. תודה רבה!! https://arielpsychology.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dnwVpWMbyxq0KUd
  7. אני יכול.
  8. תלוי ברכב. לאיביזה לא הייתה דרך להוסיף קיפול מהשלט, אבל ללאון מהדור הקודם כן.
  9. עיצוב - על טעם ועל ריח.. לי יש את הדגם היוצא, מאוד אוהב איך היא נראית. אם נתחיל להשוות... לאודי a3 עם ה1.4? שלי יותר כיפית, סביבת הנהג יותר מדברת אלי, ואני לא אמצא את תיבת ההילוכים, המנוע ובכלל את כל הפלטפורמה שלי בהנחה משמעותית, תחת סמל אחר (אגב, אותם ה180 אלף קונים a3 עם 1.4, ה1.8 במחיר של ה120). גולף gti?נכון שמחיר הgti ירד קצת, אבל עדיין מדובר בהפרש של 30k. כשאני קניתי זה היה יותר בכיוון ה40-50, מבחינתי זה הוציא את הgti מהמשוואה. כך שאז ההשוואה הייתה לa3 1.4 ולוולו v40, שאולי יש לה יותר כח, אבל היא בהמה שמשתמשת בכל הכח הזה רק בשביל ליישר קו עם הבמוו. מרצדס עם הנעה קידמית? ועוד במחיר הזה? מה שמביא אותנו לנושא הכי לוהט בשרשור, ההנעה האחורית! היו לי רכבים עם הנעה קידמית, אני מרגיש את ההבדל, ומאוד נהנה בכבישים מפותלים. גם מאוד אוהב את תגובת המנוע. היא לא סדרה 3, סבבה, אבל היא גם לא עולה כמו סדרה 3 (שוב, מדובר בהפרש של 50k, לפחות). יחסית לקטורגיה יש כאן משהו יחודי שמרגישים בנהיגה. מצד שני, בנסיעות לא מאומצות, או כאלו בכביש המהיר, הנסיעה מאוד נוחה. אז לפני שנה זה הסתדר לי, ולא מצאתי אלטרנטיבה יותר טובה. היום ההפרש עם הgti הצטמצם, וכשמדובר ב118 המאובזרת זה בכלל אותו המחיר, כך שהפעם הייתי בודק גם את הgti ואולי נסיעת מבחן הייתה משנה משהו. אולי לא, אני מאוד מרוצה. כמובן שיש גם אופציה להוסיף עוד כח באמצעות צ׳יפ, והיצרן בעצמו עושה את זה במנוע הזה, ופתאום הסיפור הופך ליותר מעניין, עם לא מעט כח, וכאמור - ההנעה האחורית המדוברת. אבל בינתיים (תתפלאו) לא חסר כח, אולי עוד כמה שנים. בכל הקשור למתיחת הפנים - החלק הקידמי נהיה יותר ״גנרי״, בשביל רוב האנשים זה גם אומר יותר יפה. את החלק האחורי, לדעתי - הרסו, אבל סה״כ נראת נחמד.
  10. מהבוקר, לא נראה שמבחוץ יש איזשהם שינויים http://www.autoexpress.co.uk/seat/ibiza/91365/new-look-2015-seat-ibiza-to-take-another-crack-at-supermini-sector מתוך הכתבה: Updated 2015 SEAT Ibiza revealed to tackle the Ford Fiesta but an all-new Ibiza supermini arrives in 2017
  11. עברו כמה חודשים מאז שנסעתי שם, אבל אם זכרוני לא מטעה אותי יש מצלמה בצומת עצמו, ועוד אחת כמה ק״מ אחרי הצומת, ממש לפני תחנת הדלק (פז?).
  12. אם זאת דרך להחזיר את הrs מהדור הקודם, ביחד עם הגיר הידני, ועם ההסוואה של דצ׳יה גם מחיר זול יותר - יכול להיות אחלה דבר!
  13. איכות חומרים, עיצוב, איכות נסיעה - הכל עניין של תמורה. זה שהאאודי לא בהכרח שווה את הכסף בפרמטרים האלו מול הלאון אומר שהלאון מהווה תמורה יותר טובה לכסף, לא קשור לפרימיום. אז פרימיום? עניין סובייקטיבי למדי, שלגמרי תלוי בשיווק ובמיצוב ע״י היצרן והיבואן, כאשר בצ׳מפיון ההיררכיה די ברורה - אאודי זה פרימיום - בין אם מדובר בa1 או a3, האיביזה והפאביה (כבר מתחרט על כך שהזכרתי את הרכב הטוב בעולם) הן האופציות הצעירות/פרקטיות/זולות - ההבדל גם מורגש באחריות השונה שכל מותג מקבל. מישהו כאן הזכיר את דוגמת הרכבים האמריקאים שבארה״ב ובקנדה מתייחסים אליהם בתור רכבים ״מקומיים״ ולא נחשקים, אבל בארץ, בזמנו, שווקו כרכבי פרימיום (מזכיר לי את הפרסומת על הנאון מלפני 15 שנה - משהו על פרסטיז׳ - בחו״ל לא רק שהשוו אותה לקורולה וסיוויק וכו׳, היא גם הפסידה להן בכל המבחנים). פקלוסטר, מסכים לתת למיני שלך את תואר הפרימיום רק על בסיס כל הרעש שהיא עושה כאן. שרשור שני עם אותן החפירות. כבוד.
  14. הייתי בחניון באמצע היום והיה לי מגנט, כשחזרתי בסוף היום - נעלם. אנשים חרא.
  15. הייתי שם באותו יום חמישי בפעם הראשונה וקיבלתי תשובות והסברים לכל שאלה, סה״כ אחלה שירות.
  16. תודה על העצות. אלי, יש לך מושג איזה מהמורשים עדיף? אני מתלבט בין ניר צבי ופ״ת..
  17. kolobok_4

    חברי CF עם מדבקות

    : - )
  18. kolobok_4

    חברי CF עם מדבקות

    ראיתי גם. הייתה שם גם פונטו כסופה עם מדבקה.
  19. אז הגיע הזמן לעשות טיפול ראשון.. אשמח לקבל עצות באיזה מוסך לעשות את הטיפול. הרכב עדיין באחריות, אז ההתלבטות הראשונית היא אם לנסוע למוסך מורשה או מוסך מתמחה (לא מורשה)? אם מורשה - איפה מומלץ (אני מאיזור ראשון)? אם לא, קראתי ביקורות טובות על מוסך בימר, אשמח לשמוע עוד חוות דעת או המלצות אחרות. תודה!
  20. תודה על התגובות, אשלח לו סמס מחר בבוקר. עם זאת, אשמח להמלצות נוספות, אם יש כאלו.
  21. כן, הרצתי חיפוש. ובכל זאת, אני רוצה לקבל את עצתכם למקרה הספציפי שלי. הרכב קיבל שפשוף בטמבון, כמו שרואים בתמונה (והצבע התקלף, פוליש ווקס לא יעשה את העבודה). אם לוקחים בחשבון שהרכב עדיין חדש (עוד אין שלושה חודשים על הכביש), איזה תיקון אפשר לעשות? כמובן שאני מעדיף לא לצבוע את כל הטמבון, אם זה אפשרי. כמו כן, אשמח להמלצות על בעלי מקצוע, במיוחד אם היה לכם ניסיון איתם.
  22. באיביזה הורדתי אותו מהמוט ושמתי אותו על האנטנה. היא מתברגת, אז אפשר לתפוס את החלק התחתון של הדגל באנטנה והוא לא יעוף.
  23. ראיתם את החוצפן מימין??
  24. קח בחשבון שההבדל היחיד בין ה116 וה118 הוא בתכנת ניהול המנוע. אם אתה מתכוון לשים צ׳יפ, אין טעם ב118.
  25. כן, נראה לי יותר הגיוני לנסוע בכביש יחסית ריק שאין בו עבודות כביש בשעות הבוקר ביום ראשון. נכון שיש שם קצת פניות, אבל זאת לא בדיוק ירידה לים המלח.
×
×
  • תוכן חדש...