Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חבר שעזב את הארץ והשאיר את הרכב שלו כאן, מבלי לשנות דבר בסטטוס הרכב.

כעת הוא מבקש ממני למכור את הרכב עבורו (כנראה שהוא החליט להשתקע).

הבעיות הן כאלה:

הרכב ללא טסט כבר שנתיים או שלוש, האם אחרי תקופה כזאת צריך פשוט לגשת לטסט או שיש עוד פרוצדורות בדרך ?

איך אני יכול למכור את הרכב בשמו ? ידוע לי שבעת העברת הבעלות אני חייב ייפוי כוח שלו ותעודת זהות, צילום אינו תופס, יש משהו לעשות בנדון או שהוא חייב לשלוח לי את הת.ז שלו ?

וכאילו כל זה לא הספיק, לפני שהוא טס הוא החליף מנוע ברכב, הביא מנוע חדש מיבוא, ואם אני זוכר נכון הוא לא אישר את המנוע החדש. איך אני עושה את זה עבורו ?

אני מקווה שפה הצרות יגמרו, למרות שאני בספק :-(

תודה מראש!

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

באיזה רכב מדובר?

תעשה חיפוש בהודעות שלי, גם לי היה סיפור מעוות כזה עם אלפא סוד. תתחיל לפרסם בפורום כי פה אנשים מכירים אותך ויאמינו לסיפור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלח לו לחו"ל את הטפסים לכל סוגי היפוי כוח שימלא ויחתום עליהם וישלח לך חזרה.

להעביר טסט הוא חותם בדף בעצמו, בשביל להעביר בעלות אני חושב שיש טופס ירוק או ורוד בדואר, שלח לו את שניהם וקיבלת יפוי כוח על האוטו להעביר טסט ולמכור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה לגבי בדיקת מעבדה, האם יחייבו אותי לעבור אותה ?

אם הרכב מיושן (מעל 19 שנים) - אז כן.

אם הוא חדש יותר , או אספנות (מעל 30) - אז לא.

פורסם

יפוי כח קונסולרי יפתור לך את הבעיה. חברך יגש לשגרירות ישראל במדינה בה הוא נמצא ויבקש יפוי כח קונסולרי על מנת שאתה תוכל לעשות כל פעולה בנוגע לרכב.

תוכל גם להתקשר למודיעין משרד הרישוי (תתפלא הם עונים יחסית מהר) ושם תוכל לאשר את דברי ולקבל הדרכה נוספת.

בהצלחה

• תוכן חדש...