Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל בבקשה חוות דעת על מאזדה לאנטיס 323 מנוע 1.6 מודל 99

איך הם?

מבחינת אמינות,צריכת דלק נסיעה על הכביש וכ'...

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

טוב נו..

ברשותי רכב שנת 2000, עם 240,000 ק"מ.

אמינות מוחלטת, מנוע וגיר מקורים.

נוחות נסיעה בינונית ביותר, הרכב קופצני , ושיכוך מהמורות לוקה בחסר.

מנוע רועש בסיבובי מנוע גבוהים (מעל 3500).

הרכב די מרווח מבפנים, תא מטען סביר מאוד.

התנהגות כביש בסיסית, הרכב לא אוהב שינוי כיוון מהירים.

בקיצור רכב לתעבורה בסיסית ותו לא.

פורסם

היי, הייתה לי בדיוק כזאת, והיום אני עם אחרת אך גם לאנטיס רק יותר חדשה!

וזה אומר שהייתי מרוצה לגמרי מהרכב.

הרכב אמין בצורה מדהימה (אצלי בכל ה4 שנים שהיה לי אותו, לא הייתה אפילו לא תקלה אחת!!!)

מבחינת מהירות, והרעש מנוע שנהמר עליו לפני, אני לא ממש מסכים, הרכב מאיץ די מהר (יחסית לרכבים מסוגו) וכאשר המנוע מגיע ל 4000 סל"ד נשמע רעש שלדעתי הוא ממש נעים, ואני אישיתי מכור אליו :wink: .

מבחינת נוחות ואיבזור פנימי לא ציינת איזה גרסה אתה רוצה LX או GLX היותר מאובזרת, אז אני אפרט על שתייהן:

LX- רמת גימור בסיסית, זאת אומרת, מראות צד בצבע שחור, מושבים "זולים יותר". הכפתור שעל ידית האוטומט בצבע שחור, כנ"ל גם הידידת של פתיחת הדלת, חלונות אחורים לא חשמליים, אלא ידניים!

GLX- מראות צד בצבע האוטו, מושבים נוחים יותר, יותר כריות אוויר, חלונות חשמליים מקדימה ומאחורה, הכפתור שעל האוטומט וידיות פתיחת הדלת בצבע כסף..

זהו בגדול..

ומבחינת האם כדאי לקנות או לא, אני משוכנע שכן, יותר מזה אני בטוח שלא תתחרט!

מקווה שעזרתי..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
וכאשר המנוע מגיע ל 4000 סל"ד נשמע רעש שלדעתי הוא ממש נעים, ואני אישיתי מכור אליו :wink:

פשוט נשמע רכב ספורט

חחח צינתי שאני קצת מוזר?!

ואמרתי שזה ביחס לרכבים דומים.. ובעיקר זה נאמר כתגובה לזה שאמרת שהרעש חזק, וזה מתפרש כמרגיז :-D

-לאון חבקין-

פורסם

מדובר בגרסת ה LX...

תודה לכל העוניםםםםם אתם עוזרים לי מאודד תודה רבה..

אם יש עוד שמבינים אז שיגיבו בבקשה כי זה ממש חשוב לי..

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

לאבי יש מאזדה לאנטיס 99 עם 94000KM הרכב אצלנו כבר 4.5 שנים וחוץ מטיפולים הרכב לא ביקר במוסך אבל את מכוניות האלה נורא קשה למצוא מפרטי מבחינת נוחות הרכב בסדר גמור והשוק מצויין אין שום בעייה בלימכור במחירון (49000) עם אני לא טועה

אם אתה צריך עוד משהו תשאיר הודעה בפרטי

פורסם

תעשה לעצמך טובה ואל תקנה 1600, לפני כמה שנים היתה לי חברה שהיו לה את שתי הדגמים באותו זמן, גם 1600 וגם 1800, עולם אחר, ה1600 נוסע כמו סובארו DL. לא פחות ולא יותר, טוב אולי פחות.

פורסם
תעשה לעצמך טובה ואל תקנה 1600, לפני כמה שנים היתה לי חברה שהיו לה את שתי הדגמים באותו זמן, גם 1600 וגם 1800, עולם אחר, ה1600 נוסע כמו סובארו DL. לא פחות ולא יותר, טוב אולי פחות.

טוב אני לא ממש מסכים איתך, המאזדה מזכירה את הDL רק בזה ששתיהן בזמנו היו המכוניות הכי נמכרות בארץ, ולא יותר מזה!

כן יש הבדל בין ה1800 ל1600 אבל הוא לא כזה משמעותי, ומבחינת הדלק הוא כן!

-לאון חבקין-

פורסם

מצטער ארז, הפעם אתה קצת (הרבה למען האמת) מגזים.

אפשר לומר הרבה דברים על הלנטיס, אבל נוסעת כמו DL ??

הרכב זריז , מגיב ונוסע כמו גדול, ואני יכול להגיד לך מנסיון אישי, שגם קסנטיה עם מנוע 2 ליטר מאוד מתקשה בהאצה מול ה 1.6 ...

לא יודע מאיפה אתה מקבל את המידע שלך, לי הרכב היה מוצמד מחברה, כך שאני מכיר אותו ואת היכולות שלו היטב..

פורסם

קודם כל, מה קשורה התאוצה לזה שהוא נוסע כמו סובארו DL? תאוצה זה לא הדבר היחיד שהמנוע עושה, הוא גם אמור לשנע אותך בצורה הגיונית לאורך היום, אתה לא נמצא בתאוצה מתמדת הרי.

ומהבחינה הזאת מזדה 1600 היא בעייתית, כי לנסוע עם 4 אנשים עם מזגן בלאנטיס 1600, דורש הרבה מאמצים נפשיים. תנועה מתמדת בסל"ד גבוה בשביל לזוז לאנשהו, ודרך אגב, כל רכב שלא משלמים עליו את הדלק פתאם נהיה מהיר משמעותית. קח לאנטיס שכן תשלם עליה את הדלק ותראה פתאם שאתה לא מרשה לעצמך לנסוע ב5000 סל"ד ואז תגלה למה קשה נפשית לנסוע עם האוטו.

ברור שהגזמתי עם הסובארו DL, זה היה בהקצנה.

פורסם

erezerez ידידי,

אפשר לשאול אותך מתי פעם אחרונה נסעת בלאנטיס?

ומתי בפעם האחרונה היו לך 4 אנשים ברכב?

במקרה לי יש אחת כזאת, ובמקרה קורה הרבה פעמים שנוסעים איתי עוד 4 אנשים (סה"כ 5) ואני חייב להגיד לך שאני בחיים לא מוריד את המזגן מ2, ותנחש מה? הרכב נוסע נהדר, ולא כמו שאתה מתאר אותו..

בקשר למה שאתה אומר על הדלק, אולי זה נכון אני באמת אף פעם לא מסתכל על המד דלק, אך בקשר ל5000 סל"ד אני בטוח שאתה טועה..

-לאון חבקין-

פורסם

תשמע, הרכב שלך נוסע נהדר כי הוא לא שלך, כשיהיה לך רכב פרטי, פתאם תראה איך דברים נראים אחרת, אין טעם להתווכח, לי היה רכב עבודה עד לפני שנה, ובשנה האחרונה רק התחלתי לשלם על רכב, תאמין לי, שדברים נראים אחרת.

ויש לי הרבהה יותר מידי שעות לאנטיס, גם 1600 וגם 1800, ותמיד עם אנשים. כשהרכב לא שלך, באופן קבוע הוא נמצא בסל"ד יותר גבוה. ובגלל זה אנחנו לא רואים את הדברים EYE TO EYE.

פורסם
תשמע, הרכב שלך נוסע נהדר כי הוא לא שלך, כשיהיה לך רכב פרטי, פתאם תראה איך דברים נראים אחרת, אין טעם להתווכח, לי היה רכב עבודה עד לפני שנה, ובשנה האחרונה רק התחלתי לשלם על רכב, תאמין לי, שדברים נראים אחרת.

ויש לי הרבהה יותר מידי שעות לאנטיס, גם 1600 וגם 1800, ותמיד עם אנשים. כשהרכב לא שלך, באופן קבוע הוא נמצא בסל"ד יותר גבוה. ובגלל זה אנחנו לא רואים את הדברים EYE TO EYE.

תסלח לי מאוד אבל אתה סתם מדבר שטויות!!!

לפני הרכב הנוכחי שלי היה לי אותו הרכב בבעלותי הפרטית!

ככה שכל מה שאתה אומר הוא בעצם בגדר תאוריה דמיונית שפיתחת לעצמך..

גם לי יש תאוריה קטנה, יש די הרבה אנשים אשר אומרים דברים לא בגלל שהם באמת ככה ולא בגלל שיש להם ידע ברכב מסוים, אלא בגלל שזה מה שהם ראו שהרוב רושמים ובגלל זה הם רושמים את זה..

ורק כדי להסביר את עצמי אני חוזר על מה שאתה אמרת רק במילים אחרות, תקן אותי אם אני טועה: אתה חושב שיש לך רכב טוב ושהוא נוסע טוב בגלל שהוא רכב חברה, אך אם זה היה הרכב שלך הייתי חושב שזה זבל של אוטו"

מוזר דווקא הייתה לנו אפשרות לבחור בין לאנטיס, קורולה, מאזדה 3, לנסר, פוקוס ועוד כמה מכוניות, אבל כמובן שבחרנו בגרועה ביותר..

בעצם לפי מה שאתה אומר לא משנה מה היינו בוחרים, בכל מקרה זה היה גרוע, כי זה רכב חברה נכון?

-לאון חבקין-

פורסם
קודם כל, מה קשורה התאוצה לזה שהוא נוסע כמו סובארו DL? תאוצה זה לא הדבר היחיד שהמנוע עושה, הוא גם אמור לשנע אותך בצורה הגיונית לאורך היום, אתה לא נמצא בתאוצה מתמדת הרי.

ומהבחינה הזאת מזדה 1600 היא בעייתית, כי לנסוע עם 4 אנשים עם מזגן בלאנטיס 1600, דורש הרבה מאמצים נפשיים. תנועה מתמדת בסל"ד גבוה בשביל לזוז לאנשהו, ודרך אגב, כל רכב שלא משלמים עליו את הדלק פתאם נהיה מהיר משמעותית. קח לאנטיס שכן תשלם עליה את הדלק ותראה פתאם שאתה לא מרשה לעצמך לנסוע ב5000 סל"ד ואז תגלה למה קשה נפשית לנסוע עם האוטו.

ברור שהגזמתי עם הסובארו DL, זה היה בהקצנה.

לא יואמן איזה חירטוטים הולכים פה,צריך להשעות אותך על חרטות.

לנו היה שנתיים מאזדה 323 שנת 99 ובמהלכם עשינו 100 אלף קילומטר!! .

הרכב היה מנוע 1600 ,אומנם הוא לא נוסע כמו פרארי אבל הוא מהיר מאוד ל1600 .

עשינו איתו נסיעות לצפון (עם אוטו מלא) ולא היה שום בעיות סחיבה ,וחוץ מטיפולים סדירים האוטו לא הראה שום בעיה קטנה.

אבל לדעתי האוטו ממש לא נוח .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

• תוכן חדש...