Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדוד שלי יש גאלאנט 92 1800 אוטומטית. כבר זמן רב הוא מתלונן שבנסיעה ארוכה (עליות פקקים וכו), הרכב לא מתחמם והוא מגלה שמיכל העודפים מתמלא וברדיאטור חסרים מים (כמובן שברכב זה המים לא חוזרים חזרה ממיכל העודפים/עיבוי לרדיאטור אלא רק יכולים להשפך החוצה). הרדיאטור חדש (בן שבוע בלבד הוחלף על מנת לפתור את הבעיה אך ללא הועיל). אין עדויות לשמן במים או מים בשמן. אך הצינורות די מתנפחים. בוצע ניקוי בלחץ למערכת והוא משתמש במים הכי איכותיים שכסף יכול לקנות. טרמוסטט מקורי חדש.

מה יכולה להיות הבעיה ?

האם הוא לפני תקלה גדולה כדוגמת ראש מנוע ? בתודה לעונים.

פורסם

האם בנסיעה בינעירונית רגילה (שיוט) יש בעיה?

האם במשך השנים השתמשו במים ירוקים?

התופעה שהמים נשפכים למיכל עיבוי היא תקינה, בגלל התחממותם.

נראה שיש בעיה בפיקוד המאווררים, חבל שסתם הוא החליף רדיאטור.

אגב, מה שכתבת שהמים לא יכולים לחזור מהמיכל עיבוי לרדיאטור הוא לא נכון, במערכות פתוחות יש צינור אחד שמשמש גם להוציא מים מהרדיאטור וגם בעת הצורך שחסר ברדיאטור להביא מהמיכל עודפים מים אל הרדיאטור, כמו כן יש צינורית לאויר שמשחררת לחצים ועודפים ממיכל העיבוי

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

שלום.

יש תופעה חדשה שאני אישית אכלתי מרורים ממנה ואני לא פרייר בתחום.

שים לב בראדיאטור החדש את העומק של מכסה הראדיאטור ולמה ?

המקור הולך מיכסה נמוך ובראדיאטורים החדשים החליטו מי שהחליט שהכניסה של המיכסה תהיה יותר עמוקה כלומר מיכסה ראדיאטור גבוה.

תימדוד אם קליבר את העומק של פתח מילוי המים בראדיאטור ותשוו אם גובה המיכסה. אלול להיות שאני צודק והמיכסה לא מתאים ואז המיכסה המתאים הוא של סוברו גבוה.

הדבר הזה גורם למעבר מים חופשי למיכל האיבוי והחוצה רק בעומס לא בנסיעה מתונה במישור.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

עכשיו שאתה מזכיר את זה דוד שלי אמר ששמו לו רדיאטור של סופר לנסר !!!

אז אם הטענה שלך נכונה מה אתה מציע ? להחליף רדיאטור למקורי של גאלאנט?

לא הבנתי בקשר למכסה של הסוברו אתה יכול להסביר את עצמך ???

פורסם
עכשיו שאתה מזכיר את זה דוד שלי אמר ששמו לו רדיאטור של סופר לנסר !!!

אז אם הטענה שלך נכונה מה אתה מציע ? להחליף רדיאטור למקורי של גאלאנט?

לא הבנתי בקשר למכסה של הסוברו אתה יכול להסביר את עצמך ???

שלום.

מה להסביר תקרא מה כתבתי הכול ברור.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

רבותיי עוד מישהו?

והאם מישהו יכול להסביר לי את דבריו של בני ל. ?

לא מבחינת ההבנה אלא איך פקק מילוי שרק סוגר את הרדיאטור יכול לפתור את הבעיה.

והאם העובדה ששמו רדיאטור של סופר לנסר וללא של גאלאנט היא הסיבה לבעיה.

בשום מוסך לא עלו על הבעיה, כי כנראה הם הניחו עד עתה שהרדיאטור של גאלאנט, אך מאידך החליפו לא את הרדיאטור במוסך מנוסה...

זה משגע אותו והוא שוקל למכור את האוטו רק בגלל זה.

אם עוד מישהו יתרום מידע זה יהיה מבורך בוקר טוב לכולם.

פורסם

הפקק של הרדיאטור אמור לעמוד בלחץ מסוים, ואם הוא לא עומד בו הוא משחרר מים בקלות, אם הרדיאטור של סופר לנסר יותר קטן אולי יותר קשה לו לקרר את המנוע?

• תוכן חדש...