Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המכוניות הכי יפות שראיתי בחיים שלי!!!!!!!

RSi

פורסם
עוד דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המכוניות הכי יפות שראיתי בחיים שלי!!!!!!!

יש עוד, אני מפחד להוסיף... ומת כבר לישון :)

פורסם
השם ישמור!! :shock:

כמה כיעור בשרשור אחד :shock:

בדיוק מה שגם אני חשבתי.

כמה חרא אפשר להוסיף למכוניות כדי לכער אותן.

זה פשוט לא יאומן :screwy:

פורסם

למה תמיד יש כאן את האנשים שלא יגידו אה, יפה, נחמד... יש גם מילים כאלה.

לא, הם ישר עם המקובל, חרא, ערס, זבל מכוער...

למה? אנשים משקעים ובעיניהם זה יפה.

באמת נו... זה יפה וזהו, אולי לא הכל אבל הרוב.

אז בסדר אתם לא יכולים לעשות את זה לאוטו שלכם, תנו להם לעשות את זה שאנחנו נהנה.

פורסם

אז אני שם זין על המקובל, ולדעתי האישית הן מוגזמות בטירוף!

לא הייתי רוצה אחת כזו ליד הבית. וסתם מעניין אותי אם יש שם מכונית שמשופרת גם מתחת

למכסה המנוע ויכולה ללחוץ מול האוטו של רועי לדוגמא..

ודרך אגב, חלק גדול מההונדות(עם הקיטים החיצוניים) במפגשים דווקא יפות מאד בעיני.

עריכה: שמתי לב בתמונות שהן נראות די נוצצות גם מתחת למכסה...אז עזבו את רועי...

נראה אותן מול אלי חן והגרוטאה... :wink:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

באמת נורא ואיום, מה עשו ל-306 הזאת לעזאזל?? ובכלל - אני לא מבין את הנטייה של אנשים להוסיף להאצ'בקים קטנים וגבוהים (יחסית) פגושים שמגיעים עד הרצפה. מלפנים פגוש כזה נראה גדול בצורה מגוחכת, מאחור זה בכלל נראה זוועה. המכונית נראית כמו אוטובוס קטן - הגובה והרוחב זהים.

שימו לב למשל לפולו השחורה ולסקסו הכחולה - גועל נפש...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו הסובארו המושקעת (נדמה לי שהיא הופיע בסאנד של שיפורים בתערוכת ג'נבה), האסטרה המטאלית , הבימר ש"קצת" הגזימו איתה (אנשים אין לכם שמץ כמה עולה לעשות כאלו דלתות אני רק יכול לומר לכם שזה עולה יותר משזה נראה, ברוב המקרים הרבה הרבה הרבה יותר משזה נראה :crazyeye: ), אהבתי את ה206 השחורה (RUK 171 )אע"פ שקצת הגזימו בשטויות. הקדים של ה206 הכחולה גם נחמד, ה206 CC המטאלית גם יפה.

הייתר יותר מידי מצועצעים ונראים זולים.

• תוכן חדש...