Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל, אחרי חיפושים רבים בפורומים של רכבים, הצלחתי לצמצם את מבחר הדגמים שאותם אני מחפש לאלה. ד"א, כולם אוטומטים:

דייהטסו שרייד 1500

פורד פיאסטה 1400

פיאט בראבה 1600

מאזדה 121 1300

עקרונית אני מחפש דגמים במודל 98 פלוס מינוס, עם קמ"ז סביר (15K לשנה בערך). הבעיה היא שאני לא יודע כ"כ מה נחשב יותר טוב. כאן בפורום, המליצו לי על פיאט בראבה, אבל לא בהשוואה לשתיים האחרות. מישהו אולי יכול לפרט מה יותר טוב ולמה? אני ממש לא מכיר את הדגמים האלה, ואף פעם לא נסעתי בהם...

ההיבטים שמעניינים אותי הם:

חלפים/טיפולים שוטפים זולים

בטיחות

נוחות נסיעה

אמינות (כלומר מינימום תקלות)

שיהיה אפשר למכור מאוחר יותר

בעדיפות נמוכה יותר: חיסכון בדלק. אני אומר "בעדיפות נמוכה" כי הרכבים שאני מחפש הם רק אוטומטים, ואני מודע להשלכות.... אין לי אופציה לחשוב על ידני.

התקציב שלי הוא עד 40K בערך...

• תוכן חדש...