Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גג נפתח

geifmany
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך!

עם כסף אפשר הכל.

ברגע שיש לך כסף ואתה מוכן להשקיע הרבה כסף אז אפשר לעשות זאת.

אני לא הייתי מציע לך לעשות זאת, אבל לשיקולך.

איפה אפשר לעשות את זה אני לא יודע אבל יש פחחים מקצועים שיודעים לעשות גג נפתח זה בטוח.

I feel LEGACY

פורסם

אהלן, למרות שהנושא כבר הועלה בפורום מספר פעמים.. אבל בכל זאת

רכב קבריולט מקורי, יוצא עם שילדה מיוחדת שבנויה במיוחד בשל חוסר הגג, לכן מה שאומר שרכב שסגור במקור, לא יוכל להפוך לרכב קבריולט ועוד בנוסף להיות חוקי על כבישי מדינת ישראל - אין מצב.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם
האם ניתן ליצור גג נפתח ברכב שבמצבו המקורי עם גג סגור (רכב אספנות)
אם אתה שואל לגבי הפיכה לקבריולט/קונוורטיבל - אין סיכוי בעולם. אם הרכב לא עלה כך על הכביש מלכתחילה, הוא יישאר "סגור" עד סוף ימיו החוקיים... אני זוכר שכשהייתי בכיתה י"ב, אחד החבר'ה קנה סאאב 96 במצב כמעט-טרמינאלי, חתך לה את הגג עם דיסק ונסע על רכב "קבריו" תוצרת בית. כמובן שלא היה לה גג, השלדה התעוותה בכל סיבוב ומעבר על באמפרים היה חוויה "מפוקפקת" למדי. כשהגיע הזמן לטסט, הרכב ירד כמובן מהכביש (כן, האדיוט ניסה להעביר טסט וטען ש"הרכב היה ככה", כשכולם יודעם שמעולם לא היתה בארץ 96 קבריו, רק בחו"ל...). ועוד היה לו מזל שלא עצר אותו שוטר במשך הזמן לביקורת רשיונות (האדיוטים כנראה חשבו שיש 96 קבריו בארץ).

מצד שני, אם חלון-גג מספק אותך, יש 2 אפשרויות: האחת היא לעשות עבודה "חאפרית" ע"י פחח רגיל, להתקין חלון שהוסר מרכב אחר ואח"כ לנסות לעבור בדיקה של מעבדה מוסמכת (טכניון). האפשרות השניה היא לפנות אל מי שמתמחה בהתקנת גגות-שמש לרכב (ש.א. סביר במושב גנות למשל), שעושים עבודה מקצועית למדי וגם דואגים לשינוי הסטטוס ברשיון כך שיירשם גם "חלון בגג". אצלם ניתן להשיג גם גגות ברזנט "חצי קבריו", כדוגמת הפולו OPEN AIR, פיאסטה CALIPSO ועוד.

מעבר לזה - למה לעזאזל להרוס רכב אספנות ולשנותו למצב לא-מקורי?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...