Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שאני עומד ברמזור אדום שיש לי ריח מהאגזוז ועשן שחור יוצא לי ..

למרות שהאגזוז פתוח ויש יציאה עם הרבה עשן מאחורה אבל הוא שחור!

אני חונה בחניון ושמתי לב שכל פעם שאני מניע את העגלה יוצא עשן שחור שחור ומשאיר סימן על הקיר של החניה .

הסלד שלי הוא מתחת ל 1K והוא ממש לא יציב והאוטו ממש עומד להכבות (כאילו אני בחצי קלאץ )...

חיישן חמצן(למדה) החלפתי לא מזמן לפני חודשיים ולא נראה לי שזאת הבעיה

יש למישהו רעיונות ? מישהו היה לו את זה?

ניסיתי לנתק את המצבר וזה חזר לי שוב

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

חישן מצב מצערת שזה אומר החלפת בית מצערת .

אך לפני החלפה יש לסרוק מחשב מנוע לתקלות ובדיקת פרמטרים .

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם
בזמן האחרון שמתי לב שאני עומד ברמזור אדום שיש לי ריח מהאגזוז ועשן שחור יוצא לי ..

למרות שהאגזוז פתוח ויש יציאה עם הרבה עשן מאחורה אבל הוא שחור!

אני חונה בחניון ושמתי לב שכל פעם שאני מניע את העגלה יוצא עשן שחור שחור ומשאיר סימן על הקיר של החניה .

הסלד שלי הוא מתחת ל 1K והוא ממש לא יציב והאוטו ממש עומד להכבות (כאילו אני בחצי קלאץ )...

חיישן חמצן(למדה) החלפתי לא מזמן לפני חודשיים ולא נראה לי שזאת הבעיה

יש למישהו רעיונות ? מישהו היה לו את זה?

ניסיתי לנתק את המצבר וזה חזר לי שוב

חבר שלי סובל מאותה הבעיה בתקופה האחרונה ב 306 שלו (נו טוב, יש בעיה שהאוטו הזה לא סבל ממנה בזמן האחרון :?::!:) - מסתבר שריקבון/סדק בסעפת הפליטה גורם לחיישן הלמדה/חמצן לתת נתונים שגויים למחשב ולהעשיר את התערובת. זכור לי שגם בתקופה שהייתי בצבא 205-ים נטו לסבול מסדקים בסעפת הפליטה...

אם אתה רוצה להיות בטוח שמדובר במקרה הנ"ל, נתק את חיישן הלמדה (2 קונקטורים ב 306, אחד לבן השני אדום), נתק את המצבר לכמה דקות , חבר מחדש (את המצבר בלבד, השאר את החיישן מנותק) ונסה לבדוק אם התופעה קיימת.

אם היא נעלמת (כמו אצל חבר שלי), סימן שזו הבעיה (סדק) - אם לא, סע למוסך לקבל דיאגנוזה ממחשב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...