Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב היברידי חדש גבוהה. 

כיום נוהג על קורולה ספייס 2020 שרכשתי מהליסינג אך היא נמוכה לי.

התקציב שלי עד 200k .

מתלבט בין:

קונה היברידית החדשה 

קורולה קרוס החדשה

קאשקאי לאיט היבריד

MG

איזה רכב הכי מפנק והכי אמין? (לגבי טיוטה נפלתי איתם על אחריות אז פחות מעוניין)

האם יש רכב היברידי/Plugin נוסף שהוא גבוהה עם תא מטען גדול (מעל 450 ליטר) שעומד במחיר המבוקש?

האם אחריות מעלה את ערך הרכב במכירה?

פורסם

חשמלי רלוונטי? תעשה נסיעה על BYD ATTO 3 משומשת קלות. אולי יהיה לך נוח

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 25.6.2024 בשעה 10:49, Ofireli73 כתב:

האם אחריות מעלה את ערך הרכב במכירה?

בודאי שזה עוזר.

לפני כשנה קניתי רכב שעדיין היה בתקופת האחריות. אמנם יתרת התקופה היתה פחות מחודש אבל מבחינתי זה היה שיקול לטובה (אף שזה בא יחד עם טסט קרוב...).

נכון שבחודש כנראה לא יתקלקל הרבה אבל חודש זה זמן מצויין לגלות תקלות קיימות שיותר קשה לגלות בטרם הרכישה. נניח דליפה במזגן או כל מיני דברים אחרים שעלולים לגלות אחרי הרכישה ואז לטפל במסגרת האחריות.

אחרי הרכישה לקחתי את הרכב לטיפול תקופתי במוסך יבואן לבדיקה כשהרכב עדיין באחריות.

במקרה שלי לא מצאתי דבר והכל היה תקין. אבל זה בעיני בהחלט טוב לקנות רכב בתקופת אחריות.

כמובן שלא רק שהאחריות עוזרת לתקן תקלות אלא שעצם קיומה בד"כ יגרום לכך שהמוכר יטפל בתקלה ולא "יוריש" אותה לקונה.

גם את הרכב השני שלנו קנינו בתקופת אחריות (לא מלאה אבל של המכלולים העיקריים. סוזוקי עם הרחבה ל 5 שנים). גם זה היה שיקול לטובה בעיני עבור הרכב.

עד כמה זה משפיע זה כמובן עניין אישי ותלוי מו"מ. אבל בעיני זה עניין שרוכשים לא נותנים לו מספיק משקל. ייתכן שרואים את הצד השלילי של טסט קרוב. 

פורסם (נערך)

כמה נוסע בשנה ? יש רכבי בנזין טובים כמו cx5 ו cx30 , קשקאי בנזין, טי רוק ואוסטרל שמעולים ואפשר להביא בסביבות 175.

אחרת מבין הרשימה שלך הייתי בוחר בקונה היברידית , נטו בגלל תמורה גבוהה למחיר ועיצוב עדכני עם איכות נחמדה. הmg מיושנת עם טווח לא גדול, הקשקאי יכולה להיות נחמדה אבל ראיתי תלונות פה ושם על אמינות בדגם ההיברידי (אולי לא כוללני), והקורולה קרוס לדעתי לא מצדיקה מחיר כזה מטעמי איכות ותמורה 

אפשר גם לקנות רכב בן שנה שנתיים מיד 2 בסגנון לינק אנד קו 01 או פיגו 3008 פלאג אין 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • תוכן חדש...