Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב לנהג חדש בחו'ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת שלי בת 22 שכרה רכב ביוון (בקורפו)
בחברות הקטנות אין בעיה, רק חשוב למצוא אחת שהיא אמינה ולקחת את כל הביטוחים

זול זה לא

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

1. בן כמה אתה? בחברה אחת שדגמתי - ובדרך כלל החברות מישרות קו - גיל המינימום לשכירת רכב הוא 21. הבעיה היא שיש מקומות בהם "21" זה עד יום ההולדת ה-22.

2. מניסיון של שכירת רכב ביוון 3 פעמים (באיים, לא בסלוניקי) - זה לגמרי שכונה. בכל מקרה, אם אתה לוקח הרחבות ביטוח מלאות (שעולת לא מעט כסף) ההערה של @topop לא רלוונטית, כי אתה משלם על הנזקים האפשריים מראש. בכל זאת ממליץ על רכישת כל הרחבות הביטוח הרלוונטיות (ביטול השתתפות עצמית, תחתית וזכוכית וכו').

3. צפה לשלם ביטוח נהג צעיר שמן.

4. חייב רישיון פלסטיק ורישיון בינלאומי. הגבלות שחלות בארץ חלות גם בחו"ל, לא יודע לגבי ליווי. 

5. שוב, מניסיון באיים וקריאה על צפון יוון (אני מתכנן טיול באזור, אם כי הפעם ללא שכירת רכב) - צפה לנהגים מטורפים ולכבישים שבורים, במיוחד אחרי הסערות של השבועות האחרונים. לפנ יכל תכנון נסיעה, ושוב לפני היציאה לדרך, לברר חסימות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 1.10.2023 בשעה 13:04, אברהם. כתב:

יש לך מס שלהם?

שאלתי את הבת שלי... היא לא זוכרת את שם הסוכנות
אבל אמרה שכולם השכירו בלי בעיה, הן פשוט רצו מיני עם גג פתוח (קבריולט) אז לקח יותר זמן למצוא, אבל מצאו בעלות של 400 ש"ח ליום כולל כל הביטוחים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה אחי אני עוד חודשיים 22 עבר לי כבר מלווה ויש לי רישיון בכרטיס ורישיון בינלאומי אני נהג חדש לא צעיר בתקווה שאני ימצא מישהו שנותן לנהג חדש יש לי רישיון סהכ' 8 חודש...

פורסם

בבלגיה עשו לבן שלי שלי את המוות כי הוא לא "מעל 25" - זה היה חודש לפני יום הולדתו ה-26.

בדרך כלל יש למשכירי הרכב דרישה לותק של שנה ברשיון - אבל זה משתנה, למשל בגרמניה, כרכבים הבסיסיים, יוכל להיות יום אחרי הוצאתו. בדק גם דרישות מסוג זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...