Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היו רפידות סיניות חדשות מלאות 90 אחוז. החלפתי ל-HIQ שאני לוחץ ברקס חזק ב-100קמ''ש ההגה רועד. לפני זה זה לא היה. רציתי לשפר יצא יותר גרוע. בבלימה רגילה ההגה לא רועד. רק בבלימה חזקה. וזה לא פועלה של ABS כמובן.

הצלחות ללא מדרגות עובי תקין. נראות מצוין.

אולי הרפידות צריכות קצת להישחק לבצע התאמה? נסעתי כ-300 ק''מ זה מספיק ל-''התאמה''? הם גם לא נושכות חזק. או שהחלפתי זבל בזבל?

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
×
×
  • תוכן חדש...