Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני אשמח לעזרה בנושא 
יש בבעלותי טויוטה אוריס 2010 ומשום מה המנורה שמודיעה כי התא מטען פתוח תמיד דולקת לי, גם כאשר אני מנסה לסגור בחוזקה. ניסיתי לנקות את איזור המנעול אבל נראה ששום דבר לא מועיל. גם אם הנורה נכבית לפתע באמצע נסיעה אם אני עולה על באמפר או משהו בסגנון אז היא חוזרת לפעול לרגע ומרגיש שכנראה יש בעיה במנעול או משהו בסגנון. רציתי לדעת האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לנסות לפתור את הבעיה ואם לא אז מה לדעתכם יפתור אותה והאם תיקון כזה אמור לעלות יקר ?
תודה מראש :)

פורסם

מניסיון ברכב אחר רק החלפת מנעול תא המטען פתרה אצלי בעיה זהה.

תנסה לראות אם יש מנעול מפירוקים. לפעמים מכנים אותו "סטרייקר" אם לא אז ממליץ לך לחפש מקורי או מחברת חלפים מוכרת.

אני קניתי מאיביי מאחד שמכר לכאורה מאות כאלה (יצרן לא ידוע) ותוך כמה חודשים המנעול נדפק ותא המטען נותר נעול והיה צריך שוב להחליף מנעול לאחר פריצה (קלה יחסית.).

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
לפני 5 דקות, student כתב:

מניסיון ברכב אחר רק החלפת מנעול תא המטען פתרה אצלי בעיה זהה.

תנסה לראות אם יש מנעול מפירוקים. לפעמים מכנים אותו "סטרייקר" אם לא אז ממליץ לך לחפש מקורי או מחברת חלפים מוכרת.

אני קניתי מאיביי מאחד שמכר לכאורה מאות כאלה (יצרן לא ידוע) ותוך כמה חודשים המנעול נדפק ותא המטען נותר נעול והיה צריך שוב להחליף מנעול לאחר פריצה (קלה יחסית.).

היי תודה על המענה
אתה יודע להגיד לי בערך מה סדר גודל מחיר של חלק כזה+ החלפה ?

פורסם

לא כי אני לא יודע מה המק"ט המתאים לרכב שלך. אולי מישהו יכול לעזור כאן.

מפירוקים המחיר יהיה חצי-שליש מחדש.

העבודה עצמה לרוב לא מסובכת אבל לרוב צריך להסיר הפלסטיקים של דלת תא המטען וזה מתכון לשבירת קלפיסים שמחזיקים אותם ואז צריך גם להשיג קליפסים חלופיים או להדביק לעד את הפלסטיקה עם RTV. אפשר לעשות את זה לבד בטח יש גם סרטונים ביו טיוב של אנשים שעשו משהו כזה.

האם הרכב עבר תאונה מאחור, תיקון כלשהו בדלת תא המטען?

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם
לפני 8 דקות, student כתב:

לא כי אני לא יודע מה המק"ט המתאים לרכב שלך. אולי מישהו יכול לעזור כאן.

מפירוקים המחיר יהיה חצי-שליש מחדש.

העבודה עצמה לרוב לא מסובכת אבל לרוב צריך להסיר הפלסטיקים של דלת תא המטען וזה מתכון לשבירת קלפיסים שמחזיקים אותם ואז צריך גם להשיג קליפסים חלופיים או להדביק לעד את הפלסטיקה עם RTV. אפשר לעשות את זה לבד בטח יש גם סרטונים ביו טיוב של אנשים שעשו משהו כזה.

האם הרכב עבר תאונה מאחור, תיקון כלשהו בדלת תא המטען?

קניתי את הרכב ממש השבוע ובבדיקה לא נאמר על משהו כזה גם לא מצד הבעלים, אין סימנים לתיקונים בתא המטען אבל היה רשום על התיקון בכנף אחורית ימין ללא משמעות זה הכי קרוב שהיה לשם. בבדיקה דרך מסלקת הביטוח נראה כי הרכב עבר תאונה של נזק חלקי בשנת 2014 ללא ירידת ערך אבל אני בספק שבמשך 7 שנים הדבר הזה לא תוקן.

פורסם (נערך)

אולי אם תעלה תמונות של כל הפלסטיקה של דלת תא המטען יוכלו לכוון אותך איך מפרקים הכל.

אולי אפשר להגיע למנעול ורק לנתק החיבור החשמלי ולנקות את המגעים בשני הצדדים והבעיה תיפתר. 

אם יש ידית לפתיחת דלת תא המטען ממושב הנהג אז זה אומר שיש כבל שמגיע למעול וזה יכול טיפה לסבך הפירוק שלו.

אם תרצה אוכל לתת טיפים לפירוק הפלסטיקה.

עריכה אחרונה על ידי student

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם
לפני 6 דקות, student כתב:

אולי אם תעלה תמונות של כל הפלסטיקה של דלת תא המטען יוכלו לכוון אותך איך מפרקים הכל.

אולי אפשר להגיע למנעול ורק לנתק החיבור החשמלי ולנקות את המגעים בשני הצדדים והבעיה תיפתר. 

אם יש ידית לפתיחת דלת תא המטען ממושב הנהג אז זה אומר שיש כבל שמגיע למעול וזה יכול טיפה לסבך הפירוק שלו.

אם תרצה אוכל לתת טיפים לפירוק הפלסטיקה.

קודם כל הפתיחה של תא המטען הוא רק דרך תא המטען
אני אישית בחיים לא התעסקתי עם העניין הזה אז כנראה שאני לא אדע מה עושים, זה נראה כמו מגע רופף או משהו בסגנון הייתי רוצה לנסות לנקות את המגעים כדי להמנע מתיקון יקר
יש אפשרות שנדבר בוואטסאפ אני אשלח לך סרטון מסודר?

פורסם

אני חושב שלהעלות כמה תמונות בפורום יהיה הכי טוב ויש פה מספיק אנשים שיוכלו לתת עצות מניסיונם. אם תחליט לפרק אז לחפש סרטונים ביוטיוב או הדעות בפורומים בחו"ל בנושא תהיה נקודת פתיחה טובה אולי תמצא מדריך טוב.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם
לפני 16 דקות, student כתב:

אני חושב שלהעלות כמה תמונות בפורום יהיה הכי טוב ויש פה מספיק אנשים שיוכלו לתת עצות מניסיונם. אם תחליט לפרק אז לחפש סרטונים ביוטיוב או הדעות בפורומים בחו"ל בנושא תהיה נקודת פתיחה טובה אולי תמצא מדריך טוב.

הבנתי אותך אחי תודה
אני בכל מקרה מצאתי באתר ישראלי המאגר את החלק הנל במחיר של 350 שקלים בערך
אתה מאמין שיש סיכוי שאמצא בפחות ?

פורסם

אני החלפתי ברכב שלי (סקודה) השבוע במסגרת טיפול. 

הסימפטומים היו דומים מאוד. האור בתא מטען נשאר דולק והנורה דלקה בלוח גם כשהדלת היתה סגורה.

עלה לי 250₪ ולקח חמש דקות להחליף.

הבעייה יכולה להיות במנגנון של הדלת, בכפתור פתיחה או בכבל שמוביל למנגנון.

אנחנו הימרנו על מנגנון ועד עכשיו הכל עובד פיקס.

אני אגב דוגל בהחלפה בחדש. ההפרש לא גדול ושווה לי השקט אחרי ההחלפה. 

פורסם

אצלי מנגנון מקורי לבד עלה 500 שקל. ההרכבה הייתה עליי.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

יש מכוניות שבהן ניתן לכוון את בגירת דלת תא המטען

ובכך לפתור את הבעיה שבעצם נגרמת מסגירה לא הדוקה

מספיק של דלת תא המטען.

איני יודע איך זה במכוניתך.

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...