Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום:)

ברשותי רכב מסוג טויוטה קורולה שנת 2005.

לפני בערך שלושה חודשים הרגשתי בזמן תאוצה רעד באזור המהירות של 40עד 60 קמ"ש.

הוחלפו 2 ציריות והבעיה נפתרה:)

לאחר חודש וחצי בערך הבעיה חזרה אבל בעוצמה חלשה יותר... גם אותו סיפור בזמן תאוצה במהירות של 50 - 40 קמ"ש.

השוני בין הפעם הראשונה לפעם הזאת הוא שבפעם הזאת,  בעיית הרעד/ויברציות באה לכמה ימים ואז נעלמת לה לכמה ימים (בערך 3 ימים בממוצע...)

מערכות הרכב שנבדקו הן:

פלאגים כויילים (סלילים) ניקוי מצערת ואפילו שמתי תוסף לדלק

חושב לנקות חיישן אויר וגם לבצע ניקוי למזרקי דלק (למרות שלא נראה לי שזה יפתור את הבעיה...)

אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם:)

פורסם

יש לי אותו רכב כמו שלך רק שנת 2006 .

וגם בעיה של רעידות כמו שלך במהירות של בן 40:60 .

ולא מצאתי את הבעיה מאיפה היא מגיע אבל מה שנראה לי שלי זאת לא בעיה של מנוע וכו....

אלא אולי בציריות כמו שאתה אומר.המוסך אמר לי שיש לי בעיה בחיבור של המנוע גלגלים שהוא רופף  וזה מחלה של טיוטה. אבל זה לא כל כך נראה לי אם יש לך פתרון אשמח שתפרסם אותו וכך אני אם יהיה לי פתרון אני יפרסם תודה ובהצלחה.

פורסם

יש הרבה מערכות באיזור של הגלגלים, תפוחי הגה, משולשים, ציריות, מיסבים, וגומיות וכו' לכן מומלץ לבדוק טוב את הכל. 

משתדל לעזור

פורסם

ציריות איכותיות /סיניות ? 

יש הבדל בין רעידות לזיוף.

זיוף מנוע יכול להיות מסליל הצתה שסיים תפקידו (אם שמים סליל לא איכותי הבעיה חוזרת)/מצתים לא איכותיים /לא מתאימים לרכב.

אם מדובר בחוסר סחיבה אז אולי מסנן הדלק סתום חלקית/מלא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...