Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של חבר. הוא גר באזור נתניה.
אם יש לך המלצה לסורק מתקדם יותר שכדאי לרכוש אולי אמליץ לו לקנות בכל מקרה. יש לו עוד רכב מתוצרת וואג בבית כך שטוב שיהיה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לאחר בדיקה עם האוזניים אחד מהמנועים של בלם היד החשמלי כנראה נשבר. נשאר נעול ומסתובב במקום.

המנועים המקוריים התחילו להרעיש לא מזמן. בדיקה בארץ של עלות מנועים חדשים העלתה מחיר מבהיל כל טוען החבר.

הוא התקין זוג סיניים מאלי. מסתבר שזה זבל שלא מחזיק חודשיים של שימוש קל.

יש המלצות לזוג מנועים טוב?

פורסם (נערך)

זה המספר שהי רשום על החלק המקורי (מנועים של TRW) 
32335478

זה נראה כמו החלק:
https://cars245.com/en/catalog/?q=8k0998281

חלק מהמותגים שם אני מכיר. את המותג הזול (SKV Germany) אני לא מכיר.
אפשר לסמוך על האיכות שלו? הוא זול משמעותית...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

נסה לחפש את המק״ט באיביי. יכול להיות שתמצא אחד תקין מפירוק זול יותר. 

לא הייתי הולך על פחות ממקורי בחלק (ורכב) כזה. 

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

מדובר סך הכל בחלק די "טיפש". כנראה Servomotor שמחובר לבורג Torxת כך שאני לא יודע כמה עניין המקורי חשוב כאן.

אני מניח שיצרן לגיטימי עם תקני בקרת איכות, ואיכות בסיסית של החומרים שמרכיבים את המנגנון הזה לא התפגר אחרי חודשיים. הרי גם החלק המקורי היה מתוצרת TRW, אז כנראה שיצרן אחר סטייל Febi יעשה את העבודה, יש מצב אפילו שזה מגיע מאותו מפעל עם מיתוג אחר.

בכל מקרה חיפשתי גם משומשים כמו שהצעת. המחיר אכן זול יותר, כ-230-250 שקלים למנוע אחד מפרוק, מקורי.
זוג חדש מקורי עולה 400$ ממה שראיתי באתר שצירפתי.

אעדכן את בעל הרכב שיחליט. בכל מקרה למי שנתקבל בבעיה עם המנועים האלה הפתרון לא נמצא בסין במקרה הזה, איכות המוצר שהתקבל משם הייתה מאוד ירודה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• תוכן חדש...