Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדלת אמפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני רוצה לעשות מערכת לאוטו , האלטרנטור שלי מייצר 80אמפר אבל המערכת שאני רוצה לשים ברכב דורשת בסביבות ה250-300אמפר

איך היתם ממליצים לי לייצר עוד כוח כאן?

להוסיף מצברים? להגדיל אלטרנטור? להביא קבל?

פורסם

מה שאתה צריך זה שידרוג בשלושה משאורים:

1.אלטרנטור בעל הספק גבוהה יותר מתאים 

2.מצבר פריקה עמוקה מתאים 

3.שדרוג שלושת הגדולים לכבלים עבים יותר בהתאם.

ברמה של 300A 

זה פרוייקט שיכול להסתכם גם ב 5000 שח קח זאת בחשבון.

פורסם

תנסה לברר אם באתרים של חברה כמו MECHMAN יש אלטרנטור מוכן מראש לרכב שלך עם מוצא אמפר גבוה יותר. 

שדרוג שלושת הגדולים לא דבר בעייתי. 

לגבי מצברים המומלצים כאן תמיד היו XS POWER  אבל מכאן ועד לאיזה ציוד באמת תצטרך, שני מצברים עם ממסר, מטען חיצוני וכך הלאה - הייתי ממליץ לך ליצור קשר עם מתקין שעובד הרבה עם אנשים מתחום הSPL והייתי מתחיל בג'וניור - תריץ חיפוש. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בטוח שכן - אסור לעשות שום שינוי מצד אחד - מצד שני זה לא משהו שאמור להעלות תקלה במחשב הרכב וזה לא משהו שרואים או יודעים עליו אז בפועל עדיין לא שמעתי על אחד שנכשל על זה. 

יש גם אפשרות של הקטנת הפולי של האלטרנטור וזה גורם לו להסתובב יותר ובפועל להוציא יותר זרם בסל"ד יותר נמוך... צריך כמובן לפצות על זה ברצועת אביזרים קצרה יותר ולזכור את המק"ט אבל מן הסתם זה לא בריא. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השאלה למה אתה צריך?

לי היה מגברים עם סה״כ פיוזים של 250-270 אמפר ולא הגעתי למצב שאני צריך להחליף אלטרנטור.

סה״כ עשיתי את 3 הגדולים והשתמשתי בכל מתח 1/2 גייג ולא היה חסר כלום. 

אתה בטוח שאתה צריך?

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם

זה שיש לך מגברים עם פיוזים של 250-270 אמפר לא אומר שהם יכולים לצרוך אותם מתשתית שאין לה מאיפה לספק את הדרישה - וכאן אתה שם בסכנה את כל הרכיבים האלקטרונים ברכב שלך כולל המגברים והרמקולים עצמם. 

אבל אני יוֳתר מתכוון למחשבי הרכב - ECU, מודול ABS, רכזת קאן באס וכך הלאה זה רכיבים שעולים הרבה מאוד כסף ובמקביל אתה נותן למגברים מסלול ישיר למצבר עם התנגדות פחותה - אתה יודע איך זרם חשמלי עובד. 

במינימום של המינימום - שידרוג שלושת הגדולים בכדי שהמנוע, האלטרנטור והECU יקבלו מסלול זרם וטעינה עדיפים, לאחר מכן הגדלת המצבר ואם אפשר כזה שפורק מהיר יותר ובסופו של דבר רצוי וגם מבורך אלטרנטור עם הספק מוצא גבוה יותר. 

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

כן אבל אתה לא צורך את מלוא ההספק ז״א אתה לא משתמש במגברים ב-1 אום והצריכה שלהם בפועל זה גג ביחד 130 אמפר, זה מה שאני מנסה להגיד.

זה שיש סה״כ פיוזים בסכום מפוצץ לא אומר שאתה משתמש בזה.

אז מה כל בן אדם עם מערכת SQ עם מעל 3 מגברים יחליף אלטרנטור?(כי לי יש 4 כרגע לפי הספירה שלי)

עריכה אחרונה על ידי kalmangar

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם

אני מכיר אותי כשאגדיל למערכת חדשה אני אבדוק פחות או יותר איפה הגבולות שלה והייתי רוצה שהרכב יהיה מוכן בהתאם

איך אני מוצא את ג'וניור? הרצתי חיפוש וחוץ מכמה תמונות בפורום לא מצאתי עמוד עסק או משהו טיפה יותר מכוון

פורסם

ישראל ג'וניור - 050

7277

958

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...