Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל"ט קניתי רכב+תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובסוף התפשרת על מיני קופר על שלט? :-D

יפה, תפסת אותי. :-D לפחות אני רואה שמישהו מסתכל על הפלא הזה. (לוחץ על הלינק)

כמובן שקניתי רכב אמיתי וזה רק תוספת קטנה, ככה אני יכול להשתולל בלי לסכן אף אחד :)

אבל בו לא נגלוש למיני, הבחור רכש רכב חדש ותראה כמה הוא שמח, אנו צריכים לשמוח בשבילו.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם
כמובן שקניתי רכב אמיתי וזה רק תוספת קטנה, ככה אני יכול להשתולל בלי לסכן אף אחד :)

אבל בו לא נגלוש למיני, הבחור רכש רכב חדש ותראה כמה הוא שמח, אנו צריכים לשמוח בשבילו.

גדעון.

בקרוב אצלך :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ומה עם השאלה שנשאלת תמיד ברמזור? מוכר???

תהנה מהרכב סע בזהירות, המון מזל טוב.

ל'

מסטלבטים עליי פה ?!

מה הקשר מוכר אם הוא רק קנה את האוטו , שאלה ישראלית או לא , עובדה שהמחיר מענין מאוד 53 אלף שווה !

פורסם

הרכב נראה שמור מאוד, רק הג'אנטים קצת הורסים, והאוטו נראה גבוה כזה.

הייתי ממליץ לך להחליף אותם ולהרכיב קפיצי הנמכה.

ולקחת קורס נהיגה מתקדמת.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
ובסוף התפשרת על מיני קופר על שלט? :-D

תתחדש אלעד...

אני מאוד מקווה שלא תצעצע את הרכב כמו שעשית לקליאו 1.4 הרגילה שלך...

זה בסה"כ רכב חמוד.

ת'אמת חשבתי אולי להרכיב לה קאסנון כחול ולהדביק להבות לאורך כל האוטו

והכי חשוב מדבקה של "ריגר" וקוביות שש-בש פרוותיות על השמשה הקדמית:lol: ...

שני דברים הייתי רוצה לעשות לה

1:להחליף לה את ה"גריל" לכוורת כסופה

2:להרכיב לה איזה FREE FLOW

נינג'ה לבנה!

פורסם

מזל טוב..גם מהאחות של המכונית שלך, הקורדובה 1600 100 כ"ס ידנית, משנת 2000 שיש לי (עוד שבוע היא תעבור לבעליה החדשים וזה אחרי כ 70K ק"מ שעשיתי איתה....) לשדון הזה יש תאוצה וממש כייף לנהוג בו...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מזל טוב..גם מהאחות של המכונית שלך, הקורדובה 1600 100 כ"ס ידנית, משנת 2000 שיש לי (עוד שבוע היא תעבור לבעליה החדשים וזה אחרי כ 70K ק"מ שעשיתי איתה....) לשדון הזה יש תאוצה וממש כייף לנהוג בו...

בני מבחינת תצרוכת דלק לא הספקתי לעשות לה בדיקה מדוייקת במספרים...

אבל היא לא פראיירית בנסיעה רגועה למראית עין המחוג של הדלק יורד דיי מהר:|

אלעד

נינג'ה לבנה!

פורסם

מזל טוב תתחדש... הרכב נראה טוב במיוחד עם הצבע הזה...

מה שכן לפי דעתי אל תתעסק יותר מדי עם מדבקות, ניאונים, פליירים, ועיתונים... מבחינת מראה לפי דעתי הרכב הכי יפה ככה כמו שהוא (כלומר בלי מדבקות או משהו...)

פורסם
מזל טוב תתחדש... הרכב נראה טוב במיוחד עם הצבע הזה...

מה שכן לפי דעתי אל תתעסק יותר מדי עם מדבקות, ניאונים, פליירים, ועיתונים... מבחינת מראה לפי דעתי הרכב הכי יפה ככה כמו שהוא (כלומר בלי מדבקות או משהו...)

זה היה בצחוק...

נינג'ה לבנה!

פורסם

אוטו פצצה לפי דעתי.. במחיר הזה מאוד שווה! תתחדש!

אני הייתי מציע לך כדי להוסיף יופי ליפהפייה הזו לשים ג'אנטים כמו של האיביזה טורבו ולצבוע את הפסי קישוט לצבע הרכב ואז האוטו יהיה מושלם!!!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...