Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן c1 2016 ידני. הוחלף לפני בערך 4 אלף קלאץ' ,אחרי שהוחלף קלאץ' כיוונתי את הכבל כמו שנוח לי (הכוונה מתחתי את הכבל). לפני שבוע באתי להכניס לr וזה עשה רעש שכאילו אני מכניס הילוך עם חצי קלאץ או בכלל בלי קלאץ'. מתחתי עוד קצת את הכבל והסתדר, עכשיו שוב חזר לי.

למישהו יש מושג על הבעיה?

פורסם (נערך)

מה הכוונה כפי שנוח לך? זה לא עניין של נוחות, אתה צריך ללחוץ על הדוושה עד סוף המהלך והיא צריכה להיות בגובה התחלתי מסויים.

יש טווח שקבע היצרן למתיחות, כדי שתחזיר למצב המקורי ותדווח מה קורה.

בנוסף תבדוק מספר פעמים מה קורה כשהמנוע כבוי ושילוב R.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם
מה הכוונה כפי שנוח לך? זה לא עניין של נוחות, אתה צריך ללחוץ על הדוושה עד סוף המהלך והיא צריכה להיות בגובה התחלתי מסויים.

יש טווח שקבע היצרן למתיחות, כדי שתחזיר למצב המקורי ותדווח מה קורה.

בנוסף תבדוק מספר פעמים מה קורה כשהמנוע כבוי ושילוב R.

הכוונה שמתחתי כי המהלך היה קצר מדי , ואני לא יודע איך היה מצב המקורי אבל אני יודע שזה בערך לפי המידה שהיצרן קבע של כל הדוושה ,

ומה הכוונה שלך לנסות להכניס לR שהמנוע כבוי מה אני צריך להרגיש או לשמוע

פורסם

כשהמנוע מונע לי יש רעש של המיסב מרקד כזה , יכול להיות שהוא לא יושב טוב ? אבל אם הוא לא היה יושב טוב בכלל לא היית הפרדה

אני מתלבט אם זה הבעיה או שאולי אחרי שהחלטתי קלאץ' אז עכשיו הוא באמת התיישב טוב וקיבל את הצורה שלו ואת המיקום שלו אז עכשיו אני צריך שוב למתוח קצת ?

פורסם

ערב טוב

שאלה מקצועית ,

איך אני יוכל לבדוק כבל קלאץ' סיטרויאן c1 ידני 2016

הבעיה שלפעמים שהרכב אחרי נסיעה בהכנסת הילוך R יש רעש של חיכוך כאילו חסר קצת הפרדה ( קלאץ חדש )

• תוכן חדש...