Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום לספר את כל הסיפור, אני מגיע ישר לסוף:

השאלה היא סופר פשוטה, כי אני באמת כבר לא מבין מה קורה כאן.

האם איכשהו בעולם יכול להיות מצב שחוט שעובר בו מתח 5V-DC, ובנקודה מאוד ספציפית עובר בצמוד לכבל ירוק XLPE שמעביר מתח 220V-AC, יכול לגרום לאיזושהיא בעיה השראתית שפוגעת ביכולת קליטת ה WIFI של המכשיר שמוזן ב 5V-DC של אותו הקו ?

מדובר בחוט *רגיל* (כמו של רמקול) 2 גידים 1.5 ממ"ר שמעביר 5V-DC למרחק של 5-6 מטרים בערך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלי יש את אותה מצלמה עם 4 מטר Usb שעובר בצמוד לכבל כזה ירוק שמזין מאוורר ומנורת תקרה.

ללא בעיה

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה שאתה אומר - הגיוני. עובדה שזה עבד קודם לכן שנה שלמה, אבל עכשיו משהו קורה ואני לא מצליח לשים את האצבע עליו.

אתה צריך להבין שניסיתי כבר הכל; בדקתי כל ה channel's בסביבתי, מציאת channel עם הכי פחות הפרעות, העברתי קבוע לאותו ה channel את הראוטר על תדר 2.4GHZ (כל יתר המכשירים עובדים מצויין על התדר הזה על ה channel הזו), החלפתי כבר 2-3 שנאים [אחד של סמסונג, אחד של אפל ואחד נוסף גנרי שנקנה בארץ ממש מזמן] ועדיין אני לא מצליח לשים את האצבע למה הקליטה נעלמת אחר כמה שעות. ניסיתי להפעיל את המצלמה במשך כמה שעות על power bank וזה עבד טוב, ודווקא אז חשבתי לשאול אם יכול להיות מצב של הפרעה השראתית (פתאומית ?) על כבל שהוא בסה"כ מספק חשמל למצלמה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא נשמע לי הגיוני שיש בעיה השראתית בין כבל המתח 220VAC ובין כבל המתח 5VDC שגורם לבעיות WiFi.

מה שכן יכול להיות זה בעיה השראתית בין כבל המתח 220VAC ובין אנטנת המצלמה של ה-WiFi, אבל גם זה לא אמור לקרות בגלל בידוד של הגידי חשמל וגם התדר של החשמל הוא 50Hz וה-WiFi הוא באיזור 2400MHz.

תוסיף לזה את העניין שהקליטה נעלמת אחרי מספר שעות פוסל לדעתי על הסף את סיפור החוט חשמל.

האם המיקום של המצלמה הוא גם ככה על הגבול מבחינת קליטת WiFi?

האם בתקופת הקיץ הקונסטלציה הזו עבדה בסדר?

אם אתה שם את המצלמה במיקום מעט קרוב יותר לראוטר, או עם פחות קירות זה עובד?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מיקום המצלמה הוא בקו ישר של 6 מטר בלי שום קיר. אפשר להגיד שזה סופר אופטימלי.

מאז שקיבעתי את ה Channel על 11 ועברו כמה ימים (בחיבור קבוע לחשמל כמובן), התופעה לא חזרה על עצמה.

אני משער שאולי ראוטרים אחרים שנמצאים מסביבי, "מג'נגלים" בין ה Channels כל הזמן, ובמקרים נדירים זה אולי יוצר איזה קצר תקשורתי והמצלמה מאבדת חיבור.

בקיץ עבד פיקס.

כשהתופעה התרחשה, קירוב המצלמה לראוטר (ממש צמוד) פתר את הבעיה.

בהחלט ייתכן שלאחר מעבר קבוע ל-11, יתר הראוטרים אומנם ממשיכים לג'נגל בין ה Channels אבל כנראה שפחות על מה שמפריע ל 11.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יכול להיות שיש ראוטר חזק יותר שמייצר לך הפרעה, אבל לא סביר בעליל שזה החוט חשמל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭