Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז רכשתי עד לא מזמן מיצובישי ספייסטאר 2015 ובספר הרכב רשום שבמעבר בלוח השעונים על הלחצן אמורה להופיע תצוגת טמפרטורה חיצונית.

משום מה אצלי היא לא מופיעה מישהו יודע למה?

פורסם (נערך)

באיזה גימור הרכב?

בדגם הבסיסי לא קיים חיווי טמפ'

בכל מקרה כדי להגיע לזה צרייך ללחוץ על הכפתור שבלוח השעונים (מין מקלון) מספר פעמים עד שמגיעים לתצוגה המבוקשת, שוב תלוי ברמת הגימור.

לי יש את זה ולא מצאתי את זה רלוונטי [emoji2369]

עריכה אחרונה על ידי CorenUtz
פורסם

לי יש את הגירסה המאובזרת יותר זאת שכוללת חלונות כהים מאחור, בקרת אקלים , ושליטה מגלגל ההגה ומשום מה אצלי לא מופיעה חיישן הטמפרטורה במעבר בתפריטים בלוח השעונים .

קראתי איזה שרשור שאומר שבחלק מהרכבים זה מבוטל ויש אפשרות להפעיל את זה דרך ה ECU מוכר למישהו?

פורסם

הם בטח יבקשו כסף.. בשביל זה אני בפורום ומצאתי פורום שלהם בחו"ל שעוסק בדיוק בשאלה הזו כך שאני לא בדיוק היחיד: https://mirageforum.com/forum/showthread.php/845-Mitsubishi-Mirage-outside-temperature-guage

איזה שנה הרכב שלך? שלי מ 2015 ויש לי את המפתחות הרגילים לא ה KEYLESS

פורסם

היה לי 2014 וכרגע 2017.

שניהם עם מפתח חכם ושניהם ברמת גימור מקסימלית.

בשניהם הייתה לי תצוגת טמפ חיצונית בלוח מחוונים.

לגבי כלמוביל למה אתה חושב שהם ידרשו כסף? בשביל זה יש להם מוקד שירות לקוחות. כל עוד זו שאלה על תפעול הרכב / מידע כללי הם עוזרים.

אם תאלץ להגיע למוסך זה כבר משהו אחר מן הסתם.

תוציא לך מהראש את זה שכולם בארץ מנסים לעשוק.

תקני האיכות השתנו והמודעות של שירות ללקוח קפצה כמה מדרגות בשנים האחרונות והחברות הגדולות התיישרו עם התקנים הבינלאומיים.

פורסם

תודה רבה על האיפוס :) את האמת שמידת החשדנות שלי כלפי בעלי עסקים לא עברה כיול הרבה זמן , העניין הוא שעד שאני חוזר לסמוך שוב אני מקבל עוד פעם שרלטנות ברמה הכי איכותית שיכולה להיות.

• תוכן חדש...