Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה ומחיר טוב לצמיג r16 225 65?

סאמי
שימו לב! השרשור הזה בן 2232 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מה סוג הרכב?

מה קוד מהירות ועומס?

מאיפה אתה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל זה שאלתי על קוד עומס ומהירות.

יש במידה שלך צמיגים למסחריות וגם לרכב פרטי/ שטח.

אני ממליץ לך לא לקנות צמיגים עם קוד עומס יותר גבוה ממה שרשום ברישיון הרכב/ צמיגים מקוריים - זה פוגע בנוחות הנסיעה.

זאת הרשימה:

https://tires.yad2.co.il/compare?diameter=6&aspectRatio=15&width=20

הצמיגים עם קוד עומס 110/112 לרכבים מסחריים - אני מניח שאינך מחוייב לזה.

לכן, Cooper או Hankook ( שניהם עם קוד מהירות T וקוד עומס 100/104 ) מהלינק יכולים להתאים.

אם אתה חייב קוד מהירות H, יש לך Goodyear כאלה ,( שאם הם מתאימים לפי 100H, לא הייתי מחפש שום דבר אחר בכלל) :

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=5127&cs=1&diameter=6&aspectRatio=15&width=20

אני ממליץ לך להתקשר ל"גלגלי המגן" בית דגן ולהזמין מהם את הצמיגים (מראש, כי במידה שלך לא מחזיקים מלאי רחב של צמיגים ).

נכון, זה לא כל כך קרוב לאשדוד, אבל גם לא מאוד רחוק, והמחירים שלהם מצדיקים נסיעה ( מחיר ושירות ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשיקולך ( תלוי מה השימוש העיקרי - מיני וואן או מסחרי ), רק אל תקנה צמיגים עם קוד עומס 100. 104 ויותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשיקולך ( תלוי מה השימוש העיקרי - מיני וואן או מסחרי ), רק אל תקנה צמיגים עם קוד עומס 100. 104 ויותר.
מספרים יורדים -יותר למסחרי , מספרים עולים יותר לפרטי. האם הבנתי נכון? וא"כ מה זה אחד אחרי 104?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, קוד עומס גבוה מיועד לרכבים מסחריים בגלל העמסה. אלה צמיגים מחוזקים ופחות נוחים .

רשום לך 104, זה אומר שאסור לקנות צמיגים עם קוד עומס 100 ולא כדאי עם קוד 110/112.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב שלי הוא בס"ה שנתיים על הכביש, עשה בנתיים 30,000 ק"מ, הצמיג מבחינת שפשוף עדיין טוב, לפי המוסך זה יכול לעשות עוד 15,000 ק"מ

הבעיה הוא שאני מרגיש קצת רעידות בנסיעה, ויותר בנסיעה במהירות 100+, וממש לא נוח לי לנהוג ככה, הלכתי לבדוק אצל שתי פנצ'ריות ושתיהם אמרו לי שהשתי גלגלים אחורים הפלדה שלהם קיבל איזשהו בליטה וזה גורם לרעידות ואני צריך להחליף אותם, אז חשבתי איך זה יכול להיות שקיבל כ"כ מהר אם לא בגלל המשקל הגבוהה יחסית שיש במטען ואולי שווה לשים משהו יותר חזק, אבל גם לא רוצה להוריד מהנוחות של הנסיעה עם גלגלי מסחרי, מה אתה מציע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רואים בליטה בעין? או שבפנצ'ריה "ליטפו" את הסוליה ואמרו שיש מין מדרגה?

האם ניסו לבצע איזון של כל הגלגלים?

כי כאשר יש את התופעה של הרעידות במהירות, הדבר הראשון שעושים, זה איזון גלגלים (ומתחילים מקדמיים).

אם הרכב עמוס מאוד (מעבר למשקל של 7 נוסעים שחלקם ילדים) הייתי קונה צמיגים מחוזקים מיצרן מוביל (GOODYEAR\MICJELIN).

אבל 30 אלף קילומטרים זה מעט מדי לגמור צמיגים אחוריים, לפני ההחלפה הייתי ניגש לעוד מקום מקצועים, כדי להבין מה הבעיה יותר לעומק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפנצ'ריה "ליטפו" את הסוליה ואמרו שיש מין מדרגה? בדיוק ככה

האם ניסו לבצע איזון של כל הגלגלים? לא, בהתחלה הוא רצה אבל אחרי הליטוף הוא אמר שאין צורך.

כי כאשר יש את התופעה של הרעידות במהירות, הדבר הראשון שעושים, זה איזון גלגלים (ומתחילים מקדמיים).

אם הרכב עמוס מאוד (מעבר למשקל של 7 נוסעים שחלקם ילדים) הייתי קונה צמיגים מחוזקים מיצרן מוביל (GOODYEAR\MICJELIN).

אבל 30 אלף קילומטרים זה מעט מדי לגמור צמיגים אחוריים, לפני ההחלפה הייתי ניגש לעוד מקום מקצועים, כדי להבין מה הבעיה יותר לעומק.

הלכתי לשתיים והם אמרו אותו דבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שנים היה לי אותו סיפור ברנו קנגו (עם צמיגים מחוזקים) שהיתה בשימוש רק כרכב משפחתי.

לדברי הפנצ'ריה, המדרגה נוצרה בגלל בולם זעזועים "עקום".

אבל אצלי לא היו רעידות, רק רעשים חזקים (מין טרטור מעצבן) מהצמיגים.

החלפתי אותם (לצמיגי GOODYEAR מחוזקים ) והבעיה נעלמה. את הסט של הצמיגים החדשים לא גמרתי (מכרתי את הרכב ), אבל הם עברו כ 50 אלף קילומטרים.

עדיין, במקומך הייתי בודק איזון גלגלים קדמיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שנים היה לי אותו סיפור ברנו קנגו (עם צמיגים מחוזקים) שהיתה בשימוש רק כרכב משפחתי.

לדברי הפנצ'ריה, המדרגה נוצרה בגלל בולם זעזועים "עקום". כמה זמן יש אחריות על בולמים, כי הרכב שלי כבר יותר משנתיים על הכביש?

אבל אצלי לא היו רעידות, רק רעשים חזקים (מין טרטור מעצבן) מהצמיגים.

החלפתי אותם (לצמיגי GOODYEAR מחוזקים ) והבעיה נעלמה. את הסט של הצמיגים החדשים לא גמרתי (מכרתי את הרכב ), אבל הם עברו כ 50 אלף קילומטרים.

עדיין, במקומך הייתי בודק איזון גלגלים קדמיים.

זה מה שהפנצ'ריה הציע לי לפני שהוא בדק הצמיגים ובעלות של 100 ש"ח לכל הארבע, אבל אח"כ הוא אמר לי שאין צורך, ואני לא רוצה להוציא עוד 100 ש"ח אם 95% שזה מיותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אם אינך רוצה לנסות איזון ( אפילו רק מקדימה ) , אז אין ברירה אלא להחליף את הצמיגים.

בלינק הראשון שצירפתי בתחילת השרשור ישנם שני דגמים יחסית לא יקרים של Falken ו hankook מחוזקים 110/112t. אתה יכול להחליף זוג אחוריים ולנסוע כמה ימים - תראה שהרעידות פסקו. אם לא - תאזן את הקדמיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2232 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...