Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ברובוט שואב - please charge roomba - אחרי טעינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי IROBOT ROOMBA 650

שימוש פעם בשבוע בערך כבר כמה שנים

יש לי תקלה בזמן האחרון שאני מטעין אותו כמה שעות, מפעיל ואחרי 3 שניות הוא משמיע את הצליל הזה כאילו אין לו בטריה בכלל

הטענה מחדש לא עוזרת.

עוד מישהו נתקל בתקלה הזאת?

קראתי קצת באינטרנט על 2 פתרונות אפשריים ויישמתי אותם, מחכה לראות מה התוצאות אחרי הטעינה , אבל אשמח לשמוע עוד מידע בנושא

1. ריסט ע"י ניתוק בטריה, לחיצה על הPOWER במשך 30 שניות וחיבור מחדש.

2. ללחוץ 10 שניות על שני הכפתורים שמעל ומתחת לכפור הPWR עד לשמיעת צליל.

אחרי שניהם כמובן הטענה מלאה במשך 12 שעות

פורסם
יש לי IROBOT ROOMBA 650

שימוש פעם בשבוע בערך כבר כמה שנים

יש לי תקלה בזמן האחרון שאני מטעין אותו כמה שעות, מפעיל ואחרי 3 שניות הוא משמיע את הצליל הזה כאילו אין לו בטריה בכלל

הטענה מחדש לא עוזרת.

עוד מישהו נתקל בתקלה הזאת?

קראתי קצת באינטרנט על 2 פתרונות אפשריים ויישמתי אותם, מחכה לראות מה התוצאות אחרי הטעינה , אבל אשמח לשמוע עוד מידע בנושא

1. ריסט ע"י ניתוק בטריה, לחיצה על הPOWER במשך 30 שניות וחיבור מחדש.

2. ללחוץ 10 שניות על שני הכפתורים שמעל ומתחת לכפור הPWR עד לשמיעת צליל.

אחרי שניהם כמובן הטענה מלאה במשך 12 שעות

ברומבה 650 שלי זה קרה. החלפתי את הסוללה לחדשה (ליתיום) ונפתרה הבעייה, פלוס הסוללה מחזיקה יותר משהחזיקה המקורית, כשנקנה השואב.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

:turn-l:
  • תוכן חדש...