Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות מחבר מגבר של בוס, 4 יציאות, 1000W ב350 ש"ח בבוקר הקרוב.

חבר שלי ואני כבר נתקין את המגבר.

המכירה כדאית? זה מחיר סביר למה שמקבלים או מחיר טוב מאוד? איך המגבר כשלעצמו?

אין לי סאב, המגבר יתחבר לרמקולים 6X9 של פיוניר 240W מהסדרה הכחולה.

איך המגבר בגדול?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגבר נחמד מאוד.

יעבוד טוב.

מאיפה אתה מביא אותו זול ב350 שקלים?

תמיר

פורסם

פקט לדברים לא טובים (בלשון המעטה) לא נאמר דבר על המגבר הזה.

אם אתה סתם רוצה שיהיה לך מגבר או שאתה אוהב את הרעיון "להיות בעליו של מגבר" אז במחירים האלה לא תמצא משהו נורמלי וזה אולי הרע במיעוטו.

אם לא בא לך סתם לזרוק כסף, לדעתי אל תרכוש.

פורסם

מרשה לעצמי להעלות תמונה של מישהו מהפורום(תגיב אם זה לא במקום)..

מגבר כזה?

אז במקרה באוטו הזה יש 240 של פיוניר הסידרה הכחולה(מה שיש לי גם) והם צווחים וצועקים! זה מטורף!!

DSC01572.JPG

:wink:

פורסם

מגבר על הפנים זה לא בוס המקורי אבל אם אתה בכלל לא רוצה להשקיע וגם בעתיד וסתם ווליום אז תלך על זה אבל אם אתה אוהב איכות עם ווליום לא מציע לך

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

זה מגבר סבבה, אל תקשיב פה לאף אחד, נראה לי שהם לא שמו לב למה אתה הולך לחבר אותו,

הוא יסחוב לך את הרמקולים כמו גדול...וגם סאב של עד 250W RMS

הוא יסחוב בגישור, אני שמעתי אותו, בכל אופן ציינת שאתה לא מתכוון לחבר סאב ולכן אני חושב שהוא יהיה לך מצויין..

גם המחיר טוב 350 ש"ח זה לא יקר בכלל.

שוב, אם אתה לא מתכוון לחבר סאב הוא יהיה עבורך מעל ומעבר.

כמה פרטים על החברה, החברה אכן חיכוי ולא BOSS אורגינל אבל למי איכפת? יחסית למחיר הוא שווה, אני לא אומר שהוא טוב מאוד, אלא אני אומר ומדגיש שאותך הוא יספק לפי הצרכים הללו...

ואני אוסיף ואומר שאם תחבר אליו סאב של MAGNAT REFLAX 300 הוא יהיה מצויין, ואני שמעתי את השילוב הזה!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אצל חבר שלי, זה היה מותקן עם קנווד 280. כפי שאני זוכר המערכת היתה אצלו באמת חזקה.

אצלי זה פיוניר 240 שגם לא רחוקים מה330 (כמו שהמליצו לי כאן בפורום לקנות את ה240 ולא לבזבז על ה330 כי הם לא רחוקים) אז אני מניח שהם ישמעו טוב עם המגבר.

אני לא מחפש משהו בומבסטיק כמו המגברים הסופר טובים שיש במכוניות הכי חדשות בעשרות אלפי שקלים.

בסך הכל אני רוצה מגבר שיחזיק לי את המערכת של הרדיודיסק, הפיוניר מאחור, האודיובנק מקדימה וה2 טווטירים ב40 שקל שיש לי מלפנים.

פשוט משהו שאפשר לחבר אליו את הרמקולים האחוריים ולאחר מכן ואת הסאב בעתיד של עוד כמה חודשים.

מה אתם אומרים?

הוא שלח לי כמה תמונות...

יוסי.

4331309b.gif

23077.jpg

פורסם

כמו שאמרתי, אני לא מצפה למגבר מצוין אלא רק למגבר סביר וטוב שיעלה לי את המערכת בדרגה אחת.

הרדיודיסק מהווה נתון חשוב?

הרדיו דיסק שלי הוא של חברה לא פירמה, בשם GOLF, עלתה לי 600 שקלים והיא מחזיקה טוב את המערכת הנוכחית כרגע, 4X50 או 4X45 אני לא הכי בטוח.

הרדיודיסק יהיה אצלי עוד חצי שנה בערך, זה קריטי אם הרדיודיסק לא פירמה? המערכת דיי חזקה כרגע ללא מגבר והיא מחזיקה 4 רמקולים + טוויטרים ושומעים טוב מאוד גם ב57 מתוך 63 ווליום אפשרי אצלה (כמה זה באחוזים? לא מעט).

כבר סגרתי עם הבן אדם על המחיר ועל האיסוף. רק רציתי לדעת קצת על המגבר.

מטיפה נסיון שמיעה עם המגבר ברמקולים אחרים ולפי הדעות מהפורום המגבר הזה שווה את הכסף.

לכל מי שרוצה לומר 'מה? רדיודיסק לא פירמה? איזה מערכת בכלל יש לך? תחליף את כולה!' אני יכול לומר שהוא צודק, אבל מנסיון עם הרדיודיסק זה שהוא אף פעם לא איכזב אותי וכרגע הוא נותן עוצמה שלא הייתה מביישת גם קנווד לששת רמקולים.

אגב, ה"מערכת שלי" התחילה את יומה הראשון עם אותו רדיודיסק ועם 2 רמקולים זבל סיני. לא יותר.

נשרפו החלפתי, נשרפו החלפתי, הבנתי שזבל סיני זה באמת פשוטו כמשמעו. אז קניתי רמקולים קוראינים שהיו מאחור ועברו ללפנים, הרחבתי מאחור את החורים לרמקולים והרכבתי מפיוניר.

אז אני מאמין שעם הזמן יבוא גם סאב ורדיודיסק אחר.

אגב המערכת היא בסובארו לאונה :)

יוסי.

פורסם
מרשה לעצמי להעלות תמונה של מישהו מהפורום(תגיב אם זה לא במקום)..

מגבר כזה?

אז במקרה באוטו הזה יש 240 של פיוניר הסידרה הכחולה(מה שיש לי גם) והם צווחים וצועקים! זה מטורף!!

פששש , האוטו שלי מתפרסם פה חח:wink: .

וכן יש לי את הבוס והוא באמת סבבה בשביל הפיוניר 240 , אם אתה לא רוצה להשקיע לך עליו , ב350 ש"ח הוא מעולה , במידה וחבר שלך לא הרס אותו .

אצלי הוא מגביר 2 רמקולים פיוניר 240 וסאב 305C פיוניר , ועובד מושלם לטעמי.

ברור שיש מגברים יותר טובים במחיר יותר גבוהה.

לסיכום זאת קניה נכונה תחדש !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...