Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החיישן רוורס שלי הפסיק להתריע לי ובנוסף גם לא רואים בצג שאני ברוורס

החיישן רוורס הוא מקורי והותקן בעת קניית הרכב, יש צד בלוח שעונים שמראה את הרכב כאשר אני מחליף ל רוורס

במוסך מורשה מבקשים מעל 1000 שקל להחלפה , או 350 רק לבדיקה שזה מחיר מנותק מהמציאות.

הייתי אצל מתקין אביזרים פרטי ושם הוא לא יכול להתעסק עם זה כי זה מקורי ולא ידע איפה הבקרה של החיישן.

מישהו יודע אם יש מתקינים של הונדה פרטיים? או מישהו שיידע לבדוק לי את הבעיה?

פורסם

בנוסף תשכב מתחת לטמבון האחורי ברכב אמורה להיות גישה טובה לחיישנים (לפחות בסדאן אצלי זה ככה) ותראה ששום מגע לא רופף/מנותק ותחזק קצת, יכול להיות שמישהו ניגח אותך בקטנה בלי שאתה יודע ואחד החיישנים התנתק.

פורסם

בדקתי מתחת לרכב וניראה שהטמבון לא נותן גישה לחוטים.. אני רואה חוטים איפה שיש קצת מרווחים אבל אין גישה

פירוק טמבון ניראה מסובך

• תוכן חדש...