Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שעברתי את כל מגרשי החברות בשרון סגרנו באלבר רכשנו רכב במצב מעולה בזכות ניב קינן מגלילות .לקחנו את הרכב למבדק בהרצליה יצא רכב פיקס .הצבע של הרכב הוא כסוף כהה מה ממולץ לעשות על מנת לשמור על הצבע של הרכב אני גר בכפר סבא .ריפודים אני גם צריך בגלל הילדים. ראיתי שמקדימה יש כריות אוויר למושבים האם יש כיסויים מיוחדים למושבים כאלה.

פורסם

דבר ראשון תתחדש וסע בדרכים בטוחות!!

דבר שני, פוליש כמובן מומלץ לעשות ע"י איש מקצוע מוכר,ציפוי לא יזיק גם.

דבר שלישי, מושבים- בעיקרון על הקידמיים לא הייתי שם משהו(לרוב המבוגרים ישבו לכן לא צפוי להיות שם ליכלוך מי יודע מה, האחוריים אכן לא יזיק לשים(ילדים עם אוכל ושתיה בתוך האוטו יכול להיות פוטנציאל לליכלוך שם.

• תוכן חדש...