Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו ההודעה ששלחתי לסוכנות ואנימחכה לתשובה שלהם:

---------------

קרוב לחודשיים אני נוהג ברכב שקניתי דרך הסוכנות שלכם. אני נוהג על פורד אקספלורר לימיטד.

מאז שקיבלתי את הרכב אני מרגיש ריח חריף - דומה לריח בנזין/סולר שרוף.

הדבר מורגש ביותר כאשר אני לוחץ חזק על הגז (יוצא לעקיפה, באמצע עליה) כשהרכב סגור והמזגן על מצב סרקולציה.

הריחות בלתי נסבלים ואני תמיד נאלץ לפתוח את כל החלונות כדי לאוורר את הרכב. זכור לי בהתחלה כאשר קיבלתי את הרכב שהייתה לי באחד המקרים סחרחורת בגלל הריחות אחרי שלא איווררתי את הרכב.

בהתחלה חשבתי שאלו ריחות שקשורים לזה שהרכב עדיין חדש אבל כבר הספקתי לנהוג יותר מ 2000 ק"מ ברכב והריחות לא נעלמו.

אני לא יודע מאיפה הריחות חודרים לרכב וזה הפך להיות מעיק.

האם יש לך מושג מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות כי לפתור את הבעיה?

---------------

למישהוא יש מושג מה זה יכול להיות? אני מרגיש שהריחות האלה מרעילים אותי!

פורסם

למה אתה לא ניגש למוסך? עד שיענו לך על ההודעה ששלחת להם תצטרך להזמין לך זוג ריאות חדשות.

גם מה נראה לך שיענו לך? יפתרו לך את הבעיה דרך המייל? יגידו לך לגשת לאחד ממוסכי הרשת לבדיקה.

פורסם

אני מתכוון לגשת למוסך בהקדם. במקביל שלחתי הודעה גם לסוכנות.

שאלתי היא אם יש למישהוא מושג באיזה כיוון זה יכול להיות.

פורסם

ריחות של חדש לא נעלמים כל כך מהר. בכל מקרה - גש למוסך לבדיקה.

האטקה שלנו על 2500 ק"מ ועוד מדיפה ריחות חזקים של "חדש וטרי".

האבארת' שלי עם קרוב ל-8000 ק"מ והריחות הללו צצים עוד אחרי נסיעה ארוכה ואגרסיבית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...