Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביתר פירוט אשמח לעזרה.

עברתי לישוב מחוץ לקו הירוק ומיגנתי את החלונות ברכב - הוחלפו לחלונות מפוליקרבונט.

אחרי ההחלפה הנעילה המרכזית דרך השלט מזייפת.

בעבר לחיצה על נעילה היה הבהוב יחיד וסגירה של החלונות,כעת ההבהוב כפול (וגם נעילה כפולה) והחלונות לעיתים לא נסגרים.

הכל התחיל לאחר ההחלפה,שבוצעה לפני שבוע ולא ממש יש לי חשק לחזור למקום שעשה את העבודה בגלל שאני גר רחוק ואני מעדיף לפתור את זה בבית.

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את הקשר להחלפה ואיך אפשר לאפס את המודול של הנעילה בדגם הזה אם אין צורך בהתערבות מחשב.

הרכב הוא טויוטה יאריס 2012 (דגם אחד לפני הצורה החדשה ביותר).

תודה

פורסם

סתם שאלה, הרמת חלון אוטומטית (לחיצה קצרה על המתג) עובדת בכל החלונות? (שבהם יש את האופציה)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

הבעיה נפתרה אולי ישמש בעלי יאריס בעתיד

אז מסתבר שמתקין החלונות דווקא עשה עבודה טובה,הבעיה הייתה במוט של הנועל דלת הוא היה דבוק ללחצן ולא יכל לזוז מה שתפס את הנועל החשמלי ושיגע את הנעילה.

למה זה קרה אחרי ההחלפה? כי המתקין פשוט החזיר את המותחן של המוט למקום.

כאשר המותחן לא היה מוכנס הוא לא הפריע לנועל..מוזר שככה זה יצא מהמפעל.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם

אחלה. נחמד לשמוע שהבעיה נפתרה :)

אגב, לא בהכרח שכך זה יצא מהמפעל. אולי מדובר בהתקנה מקומית של מרים החלונות?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
אחלה. נחמד לשמוע שהבעיה נפתרה :)

אגב, לא בהכרח שכך זה יצא מהמפעל. אולי מדובר בהתקנה מקומית של מרים החלונות?

דיי בטוח שהפעם הראשונה שהדופן פורקה הייתה עכשיו בהתקנה.

אני היד השניה של הרכב והכל מקורי,למעט החלפת שמנים ונוזל בלמים במוסך לא פורק כלום.

• תוכן חדש...