Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אנחנו לטיול יצאנו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שחסכתם בצמיגים :wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מה זה אאף אחד לא עובד במדינה?? כולם מטיילים כל היום???? מי אמר שאופנוע זה עסק יקר:-D

אני מניח שזול יותר לטייל על גלגל אחד.....אגב איך עדיף ? על הקדמי או האחורי?:lol: נראה לי שעם הקדמי מכירים את הארץ מקרוב .......

פורסם
מה זה אאף אחד לא עובד במדינה?? כולם מטיילים כל היום???? מי אמר שאופנוע זה עסק יקר:-D

אני מניח שזול יותר לטייל על גלגל אחד.....אגב איך עדיף ? על הקדמי או האחורי?:lol: נראה לי שעם הקדמי מכירים את הארץ מקרוב .......

אני חושב שאם עומדים על מיכל הדלק, רואים את הנוף הכי טוב...הלא כן?!

וחוץ מזה עבדתי בערב כמו מניאק!

פורסם

זה לא הורס את המושב? מי המשוגע השני? אפשר הסבר איך הוא עושה את זה בלי שייפול האופנוע? בנחיתה הוא פשוט קופץ על הביצים?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
זה לא הורס את המושב? מי המשוגע השני? אפשר הסבר איך הוא עושה את זה בלי שייפול האופנוע? בנחיתה הוא פשוט קופץ על הביצים?
המשוגע השני זה חבר טוב...ולא זה לא הורס את מושב...כיייייייי, זה על מיכל הדלק!!!
פורסם
אחחחחחחח כמה שבא לי להתחלף איתכם....,

לפי התמונה אני מבין שזה בנס הרים?!?!....

עוד משתמש ממקס טונינג...

לא ראית שהוא כתב שזה בנס הרים?

ולמה כל המקשים שלך נתקעים?!!!!???!!! לדעתייייייייייייייייי כדאי לךךךךךךךךךךך להחליףףףףףףף מקדלת!!!!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!!!!!!!?????????

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

,speedseeker

מצחיק מאוד, עוד אחד בגיל הטיפשעשרה

במקרה באמת לא שמתי לב לכיתוב שזה בנס הרים כי רצתי ישר לתמונות היפות.

Power Is Nothing Without Control

פורסם

תמונות ברמה! קבל ח"ח על הצילומים!:mm_yeah:

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

• תוכן חדש...