Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד נהיגה - בחירת כלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור להתחיל לימוד נהיגה על אופנוע עד 500 סמ"ק .

מה עדיף מבחינת תפעול ונוחות לבן אדם שפעם ראשונה עולה על דו"ג , על מה יהיה לי יותר קל ללמוד ?

כלי שהוא בתצורת דו"ש בסגנון DR 350 , או משהו בתצורת כביש בסגנון ES ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
מאיזה בחינה הוא עדיף ... ?

יותר חלש, תנוחת ישיבה זקופה, כידון יותר רחב, פחות משקל, מנוע ידידותי מאוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הDR 350 מתאים הרבה יותר, זוהי תנוחת ישיבה של אופנוע שטח שהיא הרבה יותר שולטת, אתה יכול לתמרן על האופנוע הרבה יותר, ובאופן כללי יותר מתאים למתחילים, ובנוסף בי"ס לנהיגה מנמיכים אותם אז בכלל הרבה יותר קל.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

למיטב ידיעתי הDR עדיף. הוא פחות בהמתי, בעל תנוחת רכיבה נוחה יותר ללומד ויותר קל לשליטה (לא מנסיון, אבל מהרבה שיחות עם אנשים בעלי נסיון על שני הכלים).

כמו כן יותר קל לעשות שמיניות על DR. זה לא מזיק בטסט.

פורסם

תודה רבה לכם !

זה בדיוק סוג התשובות שרציתי לשמוע , כנראה שאני אפעל בעצתכם .

Dr. Dre , 2001

פורסם

אביב, שיהיה בהצלחה, גם אני בעד הDR... אבל רק בקטע של הלימודים אתה יודע....

לך יתאים לרכב על בנדיט בצבע וורוד.... או EN וורוד... בעצם לא משנה מה העיקר שיהיה וורוד.

haters will hate

פורסם
אביב, שיהיה בהצלחה, גם אני בעד הDR... אבל רק בקטע של הלימודים אתה יודע....

לך יתאים לרכב על בנדיט בצבע וורוד.... או EN וורוד... בעצם לא משנה מה העיקר שיהיה וורוד.

וורוד !? :shock:

אתה רומז שאני גאיי או משהו ?

Dr. Dre , 2001

פורסם

אם יש לך כיוון איזה אופנוע אתה מתכוון לקנות, זה יכול לעזור

אם אתה מתכוון לקנות כביש, למד לך על גי'איכס או איערס.

אם שטח\דו"ש, מצא מורה עם דר350.

פשוט וקל, לא?

• תוכן חדש...