Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להטמיע את פייפאל באתר שלי.

מדובר על דומיין שלי, איכסון דרך הוסטגייטור והאתר הוא על בסיס ג'ומלא.

ניסיתי להבין מה פייפאל רוצה ממני, אבל יצאתי :shock:. קיבלתי מבטא סיני למשך מספר שעות...

לעזרתכם אודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתחיל ואומר שאני לא מומחה בתחום ואין לי שום ידע ב

ג'ומלה.

אבל אם זאת אגיב עם הידע שכן יש לי.

האם אתה מעוניין לפתוח חנות וירטואלית או שזה יהיה אתר עם מידע ותמכור מוצר/שתיים בודדים בעמודים יעודיים?

אין דבר כזה "להטמיע" פייפאל, אם יש מערכת של סחר אלקטרוני באתר (יש מערוכת מיועדות למטרה כמו OPEN CART או פלאגינים למערכות קיימות, כמו WOO COMMERCE עבור וורדפרס) שאליהם אפשר "להטמיע" או להוסיף אפשרות תשלום דרך פייפאל.

אם אתה פועל בישראל, הייתי מציע לך לשלב גם פייפאל וגם שירות סליקה ישראלי (עבור כרטיסים ישראליים), סתם זורק באוויר פלאפיי (העמלות יחסית גבוהות אבל עלות ההקמה אפסית ביחס לשירותי סליקה אחרים).

באופן כללי, אם אתה מתכנן אתר מידע שרק תמכור מוצר דגל או 2 מוצרים, אפשר להישאר עם ג'ומלה

אם לא, הייתי עובר למערכת סחר אלקטרונית כלשהי או בודק אם יש לג'ומלה פלאגין/תוסף כזה או אחר שמאפשר זאת.

אשמח לסייע יותר בפרטי במידה ואנחנו לא מדברים על ג'ומלה כי פשוט מעולם לא נגעתי במערכת.

פורסם
מה הכוונה להטמיע PP באתר שלך? לאיזה מטרה?

הקמתי חשבון פייפאל עסקי (כתובת שונה מהפרטי שלי). כחלק מהתהליך, פייפאל כתב לי שיש לי 2 אפשרויות לשלב אותו בתוך האתר- האחת, על גבי אפשרות סליקה קיימת (שאין לי בינתיים) והשנייה, להטמיע אותו בתוך האתר (דורש CODING).

עברתי על ההוראות ו... באותה מידה יכל להיות כתוב שם משהו על הדרקון האחרון של שליט סין הראשון.

אתחיל ואומר שאני לא מומחה בתחום ואין לי שום ידע ב

ג'ומלה.

אבל אם זאת אגיב עם הידע שכן יש לי.

האם אתה מעוניין לפתוח חנות וירטואלית או שזה יהיה אתר עם מידע ותמכור מוצר/שתיים בודדים בעמודים יעודיים?

אני מאמין שאני אצטרך לפתח חנות, סביר להניח שיש לזה תבנית פשוטה איפה שהוא. כרגע התכנון הוא פשוט להעלות עמודי מוצר תחת עמוד אב, עם אפשרות להזמין אותם ולשלם בפייפאל.

אין דבר כזה "להטמיע" פייפאל, אם יש מערכת של סחר אלקטרוני באתר (יש מערוכת מיועדות למטרה כמו OPEN CART או פלאגינים למערכות קיימות, כמו WOO COMMERCE עבור וורדפרס) שאליהם אפשר "להטמיע" או להוסיף אפשרות תשלום דרך פייפאל.

אם אתה פועל בישראל, הייתי מציע לך לשלב גם פייפאל וגם שירות סליקה ישראלי (עבור כרטיסים ישראליים), סתם זורק באוויר פלאפיי (העמלות יחסית גבוהות אבל עלות ההקמה אפסית ביחס לשירותי סליקה אחרים).

באופן כללי, אם אתה מתכנן אתר מידע שרק תמכור מוצר דגל או 2 מוצרים, אפשר להישאר עם ג'ומלה

אם לא, הייתי עובר למערכת סחר אלקטרונית כלשהי או בודק אם יש לג'ומלה פלאגין/תוסף כזה או אחר שמאפשר זאת.

אשמח לסייע יותר בפרטי במידה ואנחנו לא מדברים על ג'ומלה כי פשוט מעולם לא נגעתי במערכת.

אני מתכנן ללכת על אפשרות סליקה לכרטיסים, כרגע בודק אופציות. לכאל יש משהו שמצא חן בעיניי.

יש extensions לג׳ומלה להטמעה של פייפאל באתר. פשוט תחפש בגוגל.

לדוגמה:

https://extensions.joomla.org/extension/instant-paypal

וואלה. זה בהחלט יכול לעזור, תודה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חיפשתי, הורדתי, ניסיתי להתקין ו... נתקעתי...

כשהתעסקתי בפעם הראשונה עם האתר, היה לי הרבה מאד זמן פנוי לשבת וללמוד מה, ואיך, וכמה, ולמה. כיום אין לי.

אז: משנים גישה.

אבקש הצעת מחיר מהעוסקים בתחום.

יש כמה דרישות מפורטות, שיועברו בה"פ\מייל\וואטסאפ\יונת דואר למי שיבקש. תודה!

פורסם

מישהו? בבקשה?

פורסם

לצערי אין לי זמן לקחת על עצמי פרויקט נוסף מה גם שאני לא ממש מתמצא בוורדפרס

אבל אם תרצה עזרה והדרכה בהתקנה ובשימוש התחלתי אנסה לעזור לך.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אמנם זה פוסט ישן ויכול להיות שהסתדרת

אבל אני מלמד וורדפרס (קורסים) במכללה. אם אתה צריך סיוע או מעוניין להירשם לקורס (5-6 מפגשים). צור קשר בפרטי

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...