Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

שאלה במתמטיקה:

מה עדיף, לקנות רכב משפחתי יד 2 זול (60-70K) מפירמה שלא שומרת על ערכה או "להשקיע" ברכב יקר יותר, גם יד 2 (90-100K) אשר שומר יותר על ערכו?

הצפי להחזיק את הרכב במשך כ-4 שנים.

מה ההבדל בשמירת הערך בין קניה מיבואן, מליסינג או מפרטי.

תודה חברים וחג שמח!

פורסם

אין לזה חוקים ,ירידת ערך יכולה להיות בסביבות 35%-50% למשך 4 השנים הקרובות -תלוי ביצרן.

ברכישת רכב חדש- הרכב מאבד ב-3 שנים הראשונות בסביבות 30-35% מהמחירון בממוצע ולאחר מכן בסביבות 12-20% מהמחירון לכל שנה נוספת.(בדיקה שעשיתי עם כמה מכוניות שלי ושל אבי זה היה הממוצע).

הרכב שלי בכמעט 5 שנים קיבל בסביבות 50% ירידת ערך - ממחירון 79,000 ירד לאיזור ה 40,000.

לגבי קנייה מליסינג- קנייה מ0 ק"מ אינה משתלמת,אלא אם תחזיק ברכב לפחות 5 שנים כיוון שאתה נרשם יד שנייה, יד 1 ליסינג.

קנייה מחברות הליסינג יד ראשונה- אם הרכב נפוץ בציי הרכב יהיה לך מאוד קשה למכור גם בעוד 3-4 שנים בלי הורדה משמעותית במחיר : מאזדה 3 דגם בסיס,יונדאי,קאיה,הונדה דגם בסיס,שברולט ספארק דגם בסיס,פורד עד 2013- אלו כוכבות ליסינג (יש מהן בערימות במגרשי ציי הרכב ואלבר אפילו נותנת עכשיו עד 50% הנחה לחלק מהדגמים-תבין מכך כמה לא קל למכור).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

הירידה משתנה מדגם לדגם. ע"פ הביקושים והסטיגמות. אין ממש חוקיות ומנגנון לוי יצחק לא קשור לכלום בשטח. יש כאלה שמאבדים חצי מהשווי בשלוש שנים.

זוכר את הפורד פוקוס עם הגיר הבעייתי ? זו מ 2012 שאז עלתה 130+ . אחרי שלוש שנים חברות ליסינג נסו למכור ב 50K ולא הצליחו.

רק אנשים שלא הבינו כלום קנו את ה"מציאה".

הפוקוס דגם לפנייה דווקא היתה מבוקשת וירדה לאט.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...