Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן לדיוק 125

G1000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי דיוק 125 אני רוצה לדעת באיזה שמן אתם ממליצים להשתמש אמרו לי שאפשר לשים שמן של מכוניות ולא יגרם שום נזק

בתודה רבה G1000

פורסם

עם המנוע שתי פעימות אז אי אפשר להשתמש בשמן של מכוניות

עם המנוע 4 פעימות אני חושב שלא ייגרם נזק למנוע.

אבל בכל מקרה תמיד יותר מומלץ להשתמש בשמן ייעודי, למה להתקמצן?

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
עם המנוע שתי פעימות אז אי אפשר להשתמש בשמן של מכוניות

עם המנוע 4 פעימות אני חושב שלא ייגרם נזק למנוע.

אבל בכל מקרה תמיד יותר מומלץ להשתמש בשמן ייעודי, למה להתקמצן?

ואם לא יודעים במה מדובר לא חייבים לענות.תחרות "יש לי הכי הרבה תגובות בפורום" הסתיימה בשבוע שעבר.

הדיוק הוא 4 פעימות ושמן 4 פעימות של מוטול/סילקוליין או כל חברה מוכרת אחרת יעשה את העבודה.חשוב להקפיד על תדירות גבוהה של בדיקת שמן .שמן של מכוניות יכול להתאים.במידה שאתה קונה כמות גדולה (גלון) זה גם יוצא יותר זול.

פורסם

לא לשכוח שיש בתוך הקטגוריה של מכוניות גם שמנים שלא ממש מתאימים לאופנועים למשל שמן של דיזל לא הייתי ממליץ.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
ואפשר לשאול איפה בדיוק טעיתי?
היכן טעית? טעית בגישה.

"... אני חושב שלא ייגרם נזק למנוע."

למה לך לענות על משהו שאתה לא בטוח בו? זה בשיטת מצליח? ואם לא תצליח ותתן לו המלצה שגויה? עשה טובה -תענה רק על מה שאתה בטוח.זה כלל יסוד בפורומים שרוצים להיות מקצועיים ככל האפשר.

פורסם

לא הייתי כל כך ממליץ על שמן של מכוניות מבחינה אחת, המנוע מקורר אויר בדיוק, וגורם לשמן להתחמצן מהר יותר ולאבד מתכונותיו, לעומת מנוע של מכונית שמקורר מים, והשמן בעל תכונות שונות.

רווחת הדעה להשתמש בשמן של מכוניות, אח לדעתי עדיף להשתמש בשמן שיועד לאופנוע או קטנוע, מפני שהוא מורכב בצורה שמתאימה למנוע קירור אויר,או מים, שעובד בסל''ד גבוה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
לא הייתי כל כך ממליץ על שמן של מכוניות מבחינה אחת, המנוע מקורר אויר בדיוק, וגורם לשמן להתחמצן מהר יותר ולאבד מתכונותיו, לעומת מנוע של מכונית שמקורר מים, והשמן בעל תכונות שונות.

רווחת הדעה להשתמש בשמן של מכוניות, אח לדעתי עדיף להשתמש בשמן שיועד לאופנוע או קטנוע, מפני שהוא מורכב בצורה שמתאימה למנוע קירור אויר, שעובד בסל''ד גבוה.

השכלתי.תודה.
  • תוכן חדש...