Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מחברי הפורום ניצל פעם את הטבת היום הולדת של הנוסע המתמיד באלעל?

נשמע לי טוב מידי בכדי שיהיה אמיתי

כרטיס אחד במחיר רגיל והשני ב 100 נקודות לחברי flycard

במעמד ההצטרפות לכרטיס אני מקבל 50 נקודות ואת שאר הנקודות החסרות משלים ב 1$ לנקודה + מיסים נמל

זאת אומרת שכרטיס שנילבנגקוק יעלה 100$

האם זאת באמת ההטבה או שאני מפספס משהו?

פורסם

בדרך כלל כרטיסי הטבה\"מתנה" מוגבלים בכמותם ובמיוחד לתאריכים ויעדים מסויימים. בדוק אם אתה יכול לקבל את הכרטיס המתאים לך בתנאים אלה.

כמובן שיש משמעות למעמד שלך בחברה, אין דין כרטיס עם 1000 נקודות כדין כרטיס פלטינה.

כמוכן - כרטיס ה-flycard עצמו יקר להחריד ואתה מתחייב לכמות רכישות גדולה בכרטיס, כאשר חלק גדול מהשימושים כלל לא נספרים לנקודות.

אישית בדקתי את האפשרות (לא ירדתי לרזולוציה של ספירת נקודות אלא איזה אומדן גס), הגעתי למסקנה שאני מעדיף לקבל נקודה על כל 750 ש"ח בישראכארט פלטינה - אבל על כל השימושים, ולא נקודה כל 250 ש"ח כאשר חצח מהשימושים שלי כלל לא נספרים לנקודות ועוד לשלם 40 ש"ח לחודש דמי כרטיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עשיתי היום את ה flycard

15 ש"ח לחודש דמי כרטיס

והם אומרים שכל השימושים נספרים 250= 1 נק

אתה מדבר על הכרטיס פרימיום בכרטיס הרגיל לא מתחייבים לשימושים

לגבי ההטבה -

לא ראיתי התייחסות כלשהיא למעמד הכרטיס ולכמות הנקודות

פורסם

*"בעסקאות במוסדות המדינה וחברת החשמל וחברת הדואר נצברות נקודות נקודת בכרטיס FLY CARD ביחס המרה של 500 ₪ = 1 נקודות הנוסע המתמיד...."

http://www.elal.com/he/FrequentFlyer/FLYCARD/Pages/FLY-CARD.aspx

ההתייחסות היא בתקנון הארוך של התוכנית, לא כדאי להאמין באופן אוטומטי לנציג המכירות.

פורסם

זה כבר שיפור. בתנאים המקוריים עסקות אלה כלל לא נספרו. גם לא ברור לי אם קניות בחו"ל נספרות, כיון שיש כרטיסים בהן הן נספרות וכרטיסים בהן לא.

עוד דבר שלא טרחתי לבדוק הוא האם מדובר בכרטיס בנקאי או חוץ בנקאי - כיון שמבחינתי חוץ בנקאי הרבה פחות אטרקטיבי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עשיתי היום את ה flycard

15 ש"ח לחודש דמי כרטיס

והם אומרים שכל השימושים נספרים 250= 1 נק

אתה מדבר על הכרטיס פרימיום בכרטיס הרגיל לא מתחייבים לשימושים

לגבי ההטבה -

לא ראיתי התייחסות כלשהיא למעמד הכרטיס ולכמות הנקודות

הנה הקא'ץ למה זה לא שווה כלום.

כל הנקודות שנצברות ב FLYCARD בטלות לאחר 3 שנים ...

אני מוציא כרטיס פלטינום אשר הוא בעצמו נותן יחס המרה של 1-300 ..

פורסם

זה נכול לכל סוגי הנקודות. לפני כשנתיים אלעל שינו את התנאים וגם "נקודות שותפים" מתבטלות אחרי 3 שנים.

פורסם (נערך)

אני הזמנתי לפני שבועיים בהטבת היומהולדת שני כרטיסים לפרנקפורט.

כרטיס הבונוס עלה מיסי נמל של 100 דולר ו 100 נקודות. סהכ יצא לי 1500 שקל לזוג כרטיסים, הייתי צריך לדחות מעט את תכנון התאריכים המקורי כי בחגים לא היו כרטיסי בונוס, אבל הייתי מראש גמיש. כמו שספיראל אמר, כרטיסי הבונוס מוגבלים מבחינת תאריכים.

בנוסף קיבלתי מושבי exit rows :)

אני לא חבר fly card, ההטבה הזו זמינה גם למי שאין את הכרטיס אשראי שלהם אבל יש לו יותר מ350 נקודות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הנקודות הן נקודותמתמיד רגילות - אם אין לך כרטיסמועדון עליך להצטרף.

יש שני סוגי כרטיסי פלייקארד - אחד ייעודי, דומני דיינרס, האחר סטדנטי בכל חברת אשראי. הכנס לאתר אלעל ותמצא קישור לכל הפרטים.

• תוכן חדש...