Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי הונדה סיוויק 2004 אוטומט. לאחרונה, כאשר האוטו קר, התחלתי לשמוע רעש כמו שריקה בעת לחיצה על הגז. אחרי נסיעה של כ-10 דקות, הרעש נעלם אך מופיע שוב בקטנה רק אם אני לוחץ נורא חלש על הגז בנסיעה. אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הרעש. הרעש הזה נקרא אולטראסאונד. וזה נשמע כמו המשרוקיות לכלבים,למי שמכיר, בתדר נורא גבוה. המוסכניק שלי אמר לי שזה כנראה הגיר מרעיש כי יש לו אוטו בדיוק כמו שלי, ואחרי שאצלו התחיל לשרוק ככה הלך לו הגיר עם הזמן. אבל הוא טוען שזה יכול להחזיק מעמד עוד 5 שנים ככה..בנוסף, ראיתי פעם תוכנית על רכבים, ושם היה רעש דומה וזה היה מיסב של גיר אך שם היה רכב ידני נראה לי.

אשמח לעזרה ותודה מראש.

פורסם

הרכב בעל מערכת שמע מקורית? או שהותקנה מערכת חליפית?

האם הותקן ברכב מגבר? כבל AUX?

אם אחת התשובות היא כן, הייתי מתחיל לבדוק דבר שנקרא GROUND LOOP

פורסם

זה בדיוק הרעש שיש ממערכת. יש לי רדיודיסק לא מקורי. אבל אין לי איזה סאב או משהו. שמתי לב עוד ממזמן שכאשר אני מחבר כבל AUX ושם על ווליום גבוה ומאיץ אז יש רעש של השריקה הזו. אבל יש לי את האוטו שנה וחצי והרעש הופיע לפני רק כחודש. אתה חושב שזה יכול להיות קשור למערכת? כי הרעש של המערכת הוא קבוע, ובמקרה שלי הוא מפיע על אוטו קר ובקטנה כאשר אני לוחץ נורא נורא חלש על הגז בשיוט. לדעתי זה משהו מכאני שתלוי בהתחממות.

פורסם

לדעתי תבדוק את כל המינוסים של המערכת שמחוברים טוב

תבדוק גם את המינוסים הגדולים בתא הרכב (אפילו תפרק תשייף ותחזיר)

פורסם

גם ברכב שהיה אצלינו 12 שנים (סיוויק 2003) זה היה, בא מחיבורים לא איכותיים של חיבורי המערכת.

אל חשש מבעיות גיר, הגיר הזה בשנתון הזה נחשב לדי אמין בלי תקלות.

בשנת 2001 היו בעיות עם הגיר אך אלה סודרו ולא הופיעו לאחר מכן.

שלומי

פורסם

קשה לאבחן מקור הרעשים בלי ששומעים אותם. מקור לשריקות כאלה , בתחילת הנסיעה, יכולה להיות רצועת מנוע / אביזרים לא מספיק מתוחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...