Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ברשותי Daihatsu Sirion 1.3 שנת 2001. נדלקה לי נורת CHECK ENGINE.

הגעתי למוסך לבדוק את הבעיה ובנוסף שמתי לב שהרכב אוכל הרבה מאד דלק, (ליטר ל 8-9 בערך).

הם חיברו מכשיר ואמרו שיש לי בעיה בחיישן חמצן וזה גם למה הרכב אוכל דלק אך הם לא יכולים לסדר לי אותו כי צריך חשמלאי רכב. אחרי שהוא ניתק את המכשיר המנורה הכתומה הפסיקה לדלוק, כשהגעתי לחשמלאי רכב הוא אמר לי שהוא לא יכול לעזור לי אם אין לי מנורה דולקת.

מה עלי לעשות? הוא אמר לי לחזור אליו כשהמנורה תדלק וכבר עבר שבוע והיא לא נדלקת והרכב ממשיך לאכול דלק וכנראה עדיין יש בעיה בחיישן חמצן (למבדה כנראה), אך המנורה לא נדלקת...

אני מאזור המרכז.

פורסם

תראה פה הודעה שלי בדיוק איך לטפל בזה יש לי גם סיריון יש חיישן חמצן של Denso ב270 ש"ח בחיפה זה חיישן אונברסלי אמור להיות לכול חנות חלפים יש הסבר איך לעשות את זה לבד אם יש לך חוש טכני קצת לא עבודה קשה... יש דף של הסברים שמגיע ביחד עם החיישן ותראה שמתי פה גם סרטון הסבר.

אבל בעיקרון אם זה לא נדלק חזרה... לא נראה לי שיש בעיה תעשה סריקה עם חיישן תקלות ותגיב איזה שגיאה זה מוציא לך.

פורסם
תראה פה הודעה שלי בדיוק איך לטפל בזה יש לי גם סיריון יש חיישן חמצן של Denso ב270 ש"ח בחיפה זה חיישן אונברסלי אמור להיות לכול חנות חלפים יש הסבר איך לעשות את זה לבד אם יש לך חוש טכני קצת לא עבודה קשה... יש דף של הסברים שמגיע ביחד עם החיישן ותראה שמתי פה גם סרטון הסבר.

אבל בעיקרון אם זה לא נדלק חזרה... לא נראה לי שיש בעיה תעשה סריקה עם חיישן תקלות ותגיב איזה שגיאה זה מוציא לך.

חיפה רחוק לי, אבל מוקדם מדי לשפוט שזה באמת החיישן חמצן. איפה אני יכול לעשות את הסריקה הזאת? אצל חשמלאי רכב?

פורסם

המצב שאתה מתאר אופייני לבעיה של חיישן חמצן שכניראה הופך למחלה בסיריון. חשמלאי רכב שטוען שהוא צריך נורה כדי לדעת מה הבעיה הוא בבעיה בפניי עצמה כי הוא יכול להיתחבר עם סורק ולבדוק אם נשמר קוד תקלה במחשב הרכב ויש בדיקות שניתן לעשות לחיישן החמצן עם כלים נכונים כדי לדעת אם הוא תקין. בקיצור...שייבדטק קודם את עצמו ואז יחפש נורה...ואתה תבדוק חשמלאי רכב אחר.

• תוכן חדש...