Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לקראת מכירת הרכב הכנסתי את את ההנטר 2008 שלנו לבדיקה במוסך היבואן.

קיבלתי הצעת מחיר של 11,000 ש"ח..סיפור ארוך

בין היתר יש שם חיישן זרימת אוויר למסנן בעלות החלק של כ- 3,357 ש"ח+מע"מ !!! מכיוון שביקשתי הצעת מחיר לתיקונים קיבלתי באופן מסודר גם את המק"ט של היצרן ויצאתי לשוטט באינטרנט, מה רבה הייתה הפתעתי לגלות את החיישן ב- AliExpress במחיר של כ- 25$ כולל משלוח !!! יש דברים כאלה? כיצד ניתן להסביר פערים שכאלו ?

זה ממשיך עם "שסתום בקרה במצמד" 671 ש"ח+מע"מ בהצעה וחלק חילוף מ- alibaba ב- 10$.

בנוסף "שסתום EGR בקרת מחזור גזים" 2400 ש"ח כולל מע"מ לעומת 250$ עד הבית (חלק כבד יחסית עם משלוח יקר).

מה הניסיון שלכם ומה דעתכם ?

פורסם (נערך)

תעבור בחנויות חלפים עם רשימת המק"טים, אפשר למצוא חלקים חליפיים OEM טובים במחירים הגיוניים.

"סיני" לא מומלץ.

אפשר לבדוק גם במוסכים אחרים, לא חייב מוסך יבואן.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

הזמנה מאליאקספרס זה הימור, בטח לא הייתי מזמין משם חלפים "מקוריים".

אם יש לך מק"טים ניתן לבדוק בגוגל ואי-ביי או לנסות בחנויות חלפים. קח בחשבון שחלפי רכב חביבים על המכס, ומלבד ענייני מס אתה גם עלול להידרש להציג אישור משרד התחבורה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הזמנה ב-25$ מבחינתי זה הימור בטוח לעומת כמעט 4000 ש"ח בכנות אין לי מושג איך מגיעים לפערים כאלה ולכן אין מבחינתי סכנה ואם ייעצר במכס מילא זה סיכון במאה שקלים ומכיוון שמדובר בחלק קטן אני מאמין שזה יגיע לתיבת הדואר השאלה אם יש סכנה לנזק בעקבות רכיב מעט פחות איכותי, מחר אקדיש מעט זמן למציאת רכיב חלופי מאיכות גבוהה יותר

פורסם
שלום לכולם,

לקראת מכירת הרכב הכנסתי את את ההנטר 2008 שלנו לבדיקה במוסך היבואן.

קיבלתי הצעת מחיר של 11,000 ש"ח..סיפור ארוך

בין היתר יש שם חיישן זרימת אוויר למסנן בעלות החלק של כ- 3,357 ש"ח+מע"מ !!! מכיוון שביקשתי הצעת מחיר לתיקונים קיבלתי באופן מסודר גם את המק"ט של היצרן ויצאתי לשוטט באינטרנט, מה רבה הייתה הפתעתי לגלות את החיישן ב- AliExpress במחיר של כ- 25$ כולל משלוח !!! יש דברים כאלה? כיצד ניתן להסביר פערים שכאלו ?

זה ממשיך עם "שסתום בקרה במצמד" 671 ש"ח+מע"מ בהצעה וחלק חילוף מ- alibaba ב- 10$.

בנוסף "שסתום EGR בקרת מחזור גזים" 2400 ש"ח כולל מע"מ לעומת 250$ עד הבית (חלק כבד יחסית עם משלוח יקר).

מה הניסיון שלכם ומה דעתכם ?

מה הייתה התקלה בפועל ברכב? האם הרכב עשה מנוע או משהו לך האם נסתם ממיר קטליטי מעניין אותי לדעת מה קרה ואם ראה פתאום התופעה הזו...

פורסם

שלא תעיז להזמין מסין, אתה תזמין זבל שבחינם לא הייתי מתקין.

תבדוק כאן אם יש spareto.com

הבעלים אנדריי נותן שירות מעולה.

משלוח לישראל 25 אירו ללא הגבלת משקל

פורסם

האוטו עשה טיימינג והפסיק לסחוב כמו שצריך עד כדי עגלה... בין היתר בשל טיפול עלוב של מוסך, מי שחמור אוכל קש! הכנסתי אותו למוסך היבואן שימצאו את הסיבה, הם איתרו די מהר צינורית שאחראית על שינוי הפסיעה בלהבי מגדש הטורבו והאמת האוטו חזר לעצמו והוא עכשיו החיה שאני אוהב! אבל בין היתר המליצו להחליף את אותו חיישן וכן שסתום egr...

פורסם

Spareto אחלה טיפ מצאתי שם את החלק ב 88 פאונד ועוד 25 סה"כ 113 ליש"ט שהם 640 ש"ח ועוד שבועיים וחצי סבלנות.. נראה אם יצליחו להציל את החיישן במוסך ונחליט!

תודה לעוזרים!

פורסם
Spareto אחלה טיפ מצאתי שם את החלק ב 88 פאונד ועוד 25 סה"כ 113 ליש"ט שהם 640 ש"ח ועוד שבועיים וחצי סבלנות.. נראה אם יצליחו להציל את החיישן במוסך ונחליט!

תודה לעוזרים!

מדובר ביורו לא פאונד

113 יורו = 484 ש"ח

בנוסף תוריד 20% מע"מ ממחיר החלק כי אתה לא חלק מהאיחוד האירופאי

• תוכן חדש...