Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ברכב שלי גולף שנת 2000 מנוע 1.6 ידני AKL

ניקיתי את המצערת בעזרת ספריי לניקוי קרבורטור, פירקתי את הצינור אוויר בין הפילטר למצערת, ניקיתי קצת את המצערת עם הספריי, ניגבתי עם נייר והחזרתי למקום.

לאחר ההנעה, הטורים עומדים על 1200 ~ 1500 ולפעמים מגיע ל1900.

ניתקתי את המצבר והטורים עמדו על 950, לאחר שנתתי גז ועזבתי הטורים יצאו מיציבות שוב פעם.

ירדתי למוסך על מנת שיכוונו את הטורים בעזרת מחשב אך הוא טען שהוא ניסה ולא הצליח, אמנם הוא היה ילד אז אני לא כל כך סומך עליו..

אשמח לקבל הצעות איך לפעול,

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי HHaimz

פורסם

האם יש מקום שבו אני יכול לרכוש את הכבל ולנסות בעצמי? ניתן להוריד את התוכנה באינטרנט?

פורסם

מצערת לא מנקים בשיטה שעשית כי רוב הליכלוך נישאר וחוסם מעברים שמשפיעים על זרימת האויר. יש לפרק את המצערת אל מחוץ לסעפת היניקה ולנקות אותה יסודי כולל את המעברים שבה ולאחר מכן לאחר ההרכבה לנתק מצבר ולהחזיר לאחר מסםר דקות, להניע ולתת למחשב הרכב ללמוד את המצערת הנקייה מחדש ולאחר מסםר נסיעות רוב הסיכויים שהסלד ייתייצב והכל יהיה תקין!

פורסם
מצערת לא מנקים בשיטה שעשית כי רוב הליכלוך נישאר וחוסם מעברים שמשפיעים על זרימת האויר. יש לפרק את המצערת אל מחוץ לסעפת היניקה ולנקות אותה יסודי כולל את המעברים שבה ולאחר מכן לאחר ההרכבה לנתק מצבר ולהחזיר לאחר מסםר דקות, להניע ולתת למחשב הרכב ללמוד את המצערת הנקייה מחדש ולאחר מסםר נסיעות רוב הסיכויים שהסלד ייתייצב והכל יהיה תקין!

תודה רבה על התגובה,

לפי מה שהבנתי כאן: http://uk-mkivs.net/topic/226585-high-or-unstable-idle-after-throttle-body-cleaning-how-i-fixed-it/

הייתה לו אותה הבעיה, אני ארד למוסך ואבקש למחוק הגדרות שנשמרו בזיכרון ולאפס את המצערת, בתקווה שזה יעבוד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ביצעתי מה שהיה בסרטון שasafasaf שלח, הטורים טיפה התייצבו לבערך 1000~1100 וזה לא עזר, אני מניח שיש בעיה במצערת.

אולי כדאי לי לפרק את המצערת במלואה, להוציא אותה מהמנוע ולנקות אותה ניקוי יסודי כמו שצריך?

פורסם (נערך)

פירקתי ובדקתי, היא נקייה גם המצד השני.

הבעיה כרגע היא קצת שונה, לאחר שעשיתי כיוון טורים דרך מחשב הרכב יכול להיות על 900 טורים כמו שצריך,

אם אני בניוטרל \ קלאץ' לחוץ הוא יכול להעלות ל1050~ טורים ולהשאר ככה (לפעמים).

אני נותן טיפה גז ואז הוא עולה ויורד ל900 או 1000, אני לא מבין במה זה תלוי. ולפעמים גם עולה ל1500 סל"ד!

או שאני נותן גז ואז הוא יורד ואם לא, אני מכניס להילוך מסויים עוזב לאט לאט את הקלאץ' עד שהמד נופל טיפה ואז מוציא לניוטרל (אם זה בעמידה).

ד"א בזמן שפירקתי את המצערת, ניסיתי להניע כאשר הצינור של הפילטר אוויר מנותק (בשביל לנסות לראות איך המצערת מתנהגת),

הסלד היה על 900 (אמנם לא יציב) אבל לא משנה כמה פעמים גז נתתי, הוא נשאר על 900, אבל הרכב נשמע כאילו הוא שרד וכל פעם נתן לעצמו קצת גז.

זה דיי מוזר.. ראוי לציין שזה לא היה ככה לפני שניקיתי את המצערת.. מישהו יודע אולי מה הבעיה?

אולי צריך למחוק משהו בזכרון הרכב?

עריכה אחרונה על ידי HHaimz

פורסם

?

אולי מישהו יודע מה תפקיד הצינור שמתחבר מהמצערת אל סוג של מיכל בין המים לווישרים ובין המים לראדיאטור?

פורסם

האם ניתן לנקות את חיישן החמצן והאם זה יכול לעזור?

והאם לא תמיד, אבל בדר"כ בסרק, הטורים עולים לסביבות ה1500~ זה דבר שיכול לרמז על סגירה לא נכונה של הצינורות ושאיבת אוויר למצערת?

• תוכן חדש...