Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אחרי חיפושים בפורום ראיתי שיש מספר פוסטים אבל די ישנים אז רציתי את עזרתכם בכמה דברים:

אני לא מצליח למצוא את המידות של הרמקולים של הרכב מדגם מיצובישי קולט GLXI 1998 אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה אני אשמח. מה שאני כן יודע שזה שלוש דלתות (אני מקבל את הרכב רק יום שני) יש שני רמקולים קדמיים ושניים אחוריים (לא במגש אלא בצידי הדלתות האחוריות שאין.)

אני מעוניין להתקין מערכת עם תקציב של 4K עם גמישות קטנה, מה הייתם ממליצים? ואיך החלוקה תהיה עם התוצאה הטובה ביותר, 4 קומפ או רמקולים וסאב? רמקולים קדמיים רק וסאב וכו'

ממש תודה על העזרה

אם זה עוזר מוזיקה עיקרית שאני שומע זה גראנג',80'S,רוק, קצת שחורה ואלקטרונית

• תוכן חדש...