Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סיטרואן C4,

בכל יום מופיע סימן של סרויס שמלווה בטקסט בצג הרדיו. לאחר כיבוי והדלקה הסימן של הסרויס כבה עד למחרת.

כיון שהצג של הרדיו תקול חלקית, קשה להבין מה כתוב שם (כנראה משהו שקשור לגיר)

אבל אנשים שיודעים מה האפשרויות של התקלות, אולי יוכלו לזהות מה התקלה.

אני מצרף 10 תמונות של כל הטקסטים שמתחלפים בצד של הרדיו.

אולי אפשר להפנות אותו לרשימה של האפשרויות של הטקסטים שמוצגים שם, ואז אולי אצליח להבין.

תודה רבה

1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

5.PNG

6.PNG

7.PNG

8.PNG

9.PNG

10.PNG

11.PNG

פורסם

קשה להבין מהו סדר המסכים. חלק מההודעות אינפורמטיביות בלבד, כמו למשל "CHILD SAFETY INACTIVE". נראה כאילו אחת ההודעות שלך היא "GEARBOX FAULTY" שזו כבר תקלה ממש. בכל מקרה אתה צריך לקרוא את התקלות וללכת למישהו שיודע לתקן. שם לרוב מתחילים בשמירת הלוג, איפוס התקלות ואז המתנה שהתקלה תופיע שוב.

פורסם
קשה להבין מהו סדר המסכים. חלק מההודעות אינפורמטיביות בלבד, כמו למשל "CHILD SAFETY INACTIVE". נראה כאילו אחת ההודעות שלך היא "GEARBOX FAULTY" שזו כבר תקלה ממש. בכל מקרה אתה צריך לקרוא את התקלות וללכת למישהו שיודע לתקן. שם לרוב מתחילים בשמירת הלוג, איפוס התקלות ואז המתנה שהתקלה תופיע שוב.

תודה רבה

כעיקרון מספרתי את התמונות לפי הסדר 1,2 והלאה.

תודה רבה

הבנתי שכתוב שם בעיה בגיר, חשבתי שאולי בהודעה שאחריה יש פירוט נוסף על הבעיה.

תודה רבה

פורסם
תודה רבה

כעיקרון מספרתי את התמונות לפי הסדר 1,2 והלאה.

תודה רבה

הבנתי שכתוב שם בעיה בגיר, חשבתי שאולי בהודעה שאחריה יש פירוט נוסף על הבעיה.

תודה רבה

הקבצים עצמם ממוספרים. אם אתה עוקב מימין לשמאל זה לפי הסדר הנכון

פורסם

תצטרך ללכת למוסך לאבחון דרך מחשב, ככל הנראה יש תקלה כלשהי בגיר, ואני הייתי מהמר שחגורת הנוסע מנוטרלת לצורך התקנת כסא תינוק, ולכן ההודעה.

• תוכן חדש...