Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פ'גו 2008 חדש ב-84 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש באוטודיל מודל 2014 חדשות ב-79K והן נראות מרמת הגימור הגבוהה. לדעתי גם אפשר להתמקח על המחיר.

ראיתי גם, אני חושב שזאת הרמה היותר גבוהה באמת.

מדובר במכונית נפלאה לדעתי, בטח במחיר הזה.

פורסם
ראיתי גם, אני חושב שזאת הרמה היותר גבוהה באמת.

מדובר במכונית נפלאה לדעתי, בטח במחיר הזה.

כתבתי כבר קודם שבדקתי ולא, זו לא רמת הגימור הגבוהה. אם זו כן היתה, כנראה שהייתי הולך על זה.

אגב אם מישהו יודע לענות בעניין הריו סדאן, אודה לו מאוד.

פורסם

בריו סדאן יש עוד שלושה ס"מ במרווח הרגליים של היושבים במאחור, הרוחב זהה ל-5 דלתות. תא מטען גדול יותר ב-100 ליטר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא שולל "חזרה בתשובה"...:) אתה מניח נכון, יש לי (עדיין) האצ'בק 1.25. אחד השיקולים מבחינתי הוא מרחב פנים - האם הסדאן הנ"ל, חוץ מתא מטען גדול יותר, גם מרווחת יותר בתא הנוסעים?

אם כן זו בהחלט אופציה.

היא אכן יותר מרווחת , המנוע הרבה יותר עוצמתי עם 109 כ"ס ואמינות מופלגת עם אחריות של 7 שנים על מערכת ההנע . אין הרבה כאלה בשוק למכירה .

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...