Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לפני כחודשיים ימים נתפסתי כאשר אני נוהג על הקטנוע שברשותי ללא טסט 9 חודשים, וביטוח חובה בתוקף. (זימון לבית המשפט ניתן אך ורק על הביטוח חובה). על הטסט קיבלתי אזהרה בלבד. בעוד כשבועיים ימים אני צפוי להתייצב בבית המשפט השלום אשר נמצא באשדוד. מה הוא העונש המקסימלי הצפוי שאוכל לקבל בגין עבירה זו? והאם כדאי לשכור עורך דין שייצג אותי? אני חייב לציין שהמצב הכלכלי לא כ"כ טוב, לכן אני שוקל מאוד אם לקחת עורך דין.

-ברגע זה יש לי טסט בתוקף וביטוח חובה.

תודה רבה.

פורסם

תמוה - על נהיגה ללא רשיון רכב מקבלים הזמנה לדין ולא אזהרה. אם אין גם ביטוח, זה מצויין גם בכתב ההזמנה.

הענישה תלויה מאוד בעבר התעבורתי שלך.

מה שיעמוד לזכותך הוא שבעת המשפט, לרכה יהיה גם טסט וגם ביטוח.

הצעה שלי:

להגיע לבית המשפט ולהפגש עם התובע/ת לפני, להודות בעובדות הכתובות בכתב האישום, להציג ביטוח וטסט ולנסות לסגור אתו עסקת טיעון על יסוד ההודאה והחסכון בזמן שיפוט יקר.

הערכתי: קנס בסביבות 750 ש"ח ופסילה על תנאי ל 3 חודשים חמשך כשנתיים.

בהצלחה

פורסם (נערך)

עצוב לקרוא פסקי דין כאלו. השופטת כותבת:

לנאשם הנוהג משנת 91' 70 הרשעות קודמות. לפנינו נהג עבריין הנוהג בכביש כראות עיניו. בתיק מסוג זה בו אין הגנה לנאשם לא ראוי לעשות הסדר מקל זה.

ואז גוזרת על הנאשם קנס קל (בעייני):

קנס בסך 2000 ש"ח או 20 ימי מאסר תמורתם.

(דומה/נמוך מהביטוח אותו לא ביצע הנאשם).

חבל מאוד, לדעתי. סיכוי טוב שהוא ימשיך לנסוע ללא ביטוח, טסט ושאר ירקות.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
תמוה - על נהיגה ללא רשיון רכב מקבלים הזמנה לדין ולא אזהרה. אם אין גם ביטוח, זה מצויין גם בכתב ההזמנה.

הענישה תלויה מאוד בעבר התעבורתי שלך.

מה שיעמוד לזכותך הוא שבעת המשפט, לרכה יהיה גם טסט וגם ביטוח.

הצעה שלי:

להגיע לבית המשפט ולהפגש עם התובע/ת לפני, להודות בעובדות הכתובות בכתב האישום, להציג ביטוח וטסט ולנסות לסגור אתו עסקת טיעון על יסוד ההודאה והחסכון בזמן שיפוט יקר.

הערכתי: קנס בסביבות 750 ש"ח ופסילה על תנאי ל 3 חודשים חמשך כשנתיים.

בהצלחה

אני מקווה מאוד שזה מה שיהיה, תודה רבה. אעדכן בקרוב.

חוזר בי מן התמיהה.

להלן גזר דין בנושא :

אמנם הנהג שם "כבד" מבחינת עבירות והשופט הכביד עליו את עסקת הטיעון

http://www.ruling.co.il/%D7%AA%D7%AA%22%D7%A2-5247-03-11-%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%AA-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%A0'-%D7%91%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8_04432b47-4476-4f4a-0300-000094b92aa3

עצוב לקרוא פסקי דין כאלו. השופטת כותבת:

לנאשם הנוהג משנת 91' 70 הרשעות קודמות. לפנינו נהג עבריין הנוהג בכביש כראות עיניו. בתיק מסוג זה בו אין הגנה לנאשם לא ראוי לעשות הסדר מקל זה.

ואז גוזרת על הנאשם קנס קל (בעייני):

קנס בסך 2000 ש"ח או 20 ימי מאסר תמורתם.

(דומה/נמוך מהביטוח אותו לא ביצע הנאשם).

חבל מאוד, לדעתי. סיכוי טוב שהוא ימשיך לנסוע ללא ביטוח, טסט ושאר ירקות.

ואוו, 70? לי בסה"כ יש אולי 5 דו"חות...

תודה רבה על התשובה, הרגעתם אותי חברים.

• תוכן חדש...