Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לעזרתכם באיבחון הראש מנוע שיש בתמונה,הראש מנוע שייך למנוע 1000 סמ"ק 3 צילינדרים,המנוע פורק מסובארו E10 (סובארית) לאחד שסבל מבעיות התחממות ועוד...

הרכב נקנה עם הראש מפורק,אני רוצה להרכיב אותו חזרה ולהריץ את המנוע,אך לפני עליי לבדוק מדוע התרחשו הבעיות אצל הבעלים הקודמים,בדקתי את הראש ועליתי על כמה דברים,ברצוני לשתף אתכם ולשמוע את דעתכם.

בתמונות סימנתי באדום את מה שמצאתי:

-אטם ראש היה די במצב רע.

-"פטיש" של אחד מששת השסתומים אינו יושב טוב על השסתום (ככה נראה לי)זה אמור להיות ככה?

-בנוסף ליד פתחי היניקה יש מין מעבר שנאטם בכוונה על ידי חומר קשיח,למה זה?

-ישנם חריצים ליד כל פתח יניקה ששתיים מהם סתומים על ידי הסיליקון של האטם,האם זאת סיבה להתחממות?

בקשר לשסתום הבעייתי אם אני יחזיר אותו למקום עם דפיקות זה מספיק? או שיש צורה אחרת?

לכל מה שציינתי למעלה מצורפות תמונות למעט האטם ראש שאותו לא צילמתי.

ואם יש עוד משהו שלדעתכם הראש צריך לעבור לפני שהוא חוזר למנוע אנא שתפו אותי,כל תגובה תתקבל בברכה.

norm_8F682CA313094C79BE4830474F54798A.JPG

norm_6D08D37482BD4E0195535EDBA359F98B.JPG

norm_005AF5EB30544B748D3E57DC46DEB805.JPG

norm_EED6B15B67CB4F598263F2BBBB6D8B66.JPG

norm_C6A6F8D1EC674985B30BB19B1162D49D.JPG

norm_8510B2E2AA8541F5AB8DCD544EE7E852.JPG

תודה מראש למגיבים.

איציק.

פורסם

לגבי הבעיה יש הרבה סיבות

א. יכול להיות שהלך הראש או שנישרף האטם ולכן היתה יתחממות.

ב.צריך ללכת ליבדוק את השסתומים למרות שהחימום לא ביגלל זה.

ג.וצריך להוצא את הסיליקון כי המים לא יכולים לעבור ולקרר את המנוע.

ד.לאחר שתתקן ועדין הרכב מיתחמם תחליף יונית תיבדוק טרמוסטט אולי הוא תפוס ותעשה ניקוי רדיאטור.

אני מאמין שמכונאי טוב יעלה על הבעיה.

רז

פורסם

אם אתה שם לב הקפיץ שמפריד בין הנדנד "הבעייתי" כביכול מקוווץ , לכן תחליף את הקפיץ וזהו .

תבדוק אם הראש ישר עם פילר גייג (מד עלים) , אם לא תשלח להשחזה .

הסיליקון במעברי המיים יכול להיות שמתי שהרכיבו את הראש שמו גם סיליקון לאטימה ( מכונאי כנראה אדיוט) , תנקה את הסיליקון משם .

לגבי המעבר הסתום בחומר קשיח תבדוק אם זה לא מעבר המיים של הראש ואים כן תפתח אותו .

אם הראש לא סדוק ואין פריצות בין מעבריי מיים לצילנדר או מעברי פריצה בין מעבריי השמן למיים אפשר להשמיש את הראש הזה ....

רק תקנה אטם חדש , תרכיב את הראש תעשה כיוון שסתומים , ותניע את המנוע...

פורסם

אם הראש היה מפורק אז כנראה יש סיבה,המנוע כנראה התחממם

לא משנה מה מצב האטם הישן תקנה סט שלייף/אטם ראש ,

תשפץ את הראש ותרכיב אותו

בקשר לחור הסתום כנראה הראש הוא לא מקורי (של דגם חדש/ישן יותר) ואז יש לו יציאה מיותרת או שביטלו איזו יציאה לחימום של פנים הרכב או צ'וק אוטומטי.

אם אתה רוצה אני אוכל לשפץ לך את הראש,יש לי חרט שאני עובד איתו,אני מפ"ת.

צור איתי קשר

גל,

• תוכן חדש...