Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיסי יבוא אופנוע אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

2 אופנועי רויאל אנפילד הגיעו שבוע שעבר לאשדוד ובינתיים יצרנו קשר עם החברה בארץ שמצוינת ב-Bill of Landing.

הגישו לנו הצעת מחיר לשחרור האופנועים מהמכס.

לי נראה שהסכום שהם דורשים גבוה מדי (מלבד המכס של 117% יש עוד כ-6000 שקל נלווים).

נראה לכם שיש דרך לקצץ בהוצאות? צירפתי את הצעת המחיר כאן, חשבונית על אופנוע בודד.

תודה רבה :-D

1.jpg

2.jpg

פורסם

כן מדובר בשחרור בלבד, ללא קשר לקניית האופנועים.

5700 מכס ("מיסים מרשומון") וכל השאר עד לסכום כולל של 12300 לאלוהים יודע מה.

אני פשוט לא יודע כמה חצץ נאכל וכמה כסף נצטרך להוציא אם נבצע את השחרור לבד.

אילו מיסים הם בגדר חובה?

פורסם

אני ייבאתי אופנוע לפני כמה חודשים, ונראה לי שיש פה כמה לקרדות מלוחות במיוחד!

1. כל הוצאות הנמל שלי הסתכמו ב 1021 ש"ח - נראה לי כי יש בהצעה אצלך הרבה חרטא.

2. על עמילות שילמתי 350 ש"ח (*הסתייגות!! זה היה דרך חברת ייבוא שעובדת עם החברה בה אני עובד כך שההנחה היתה גבוהה!) - עמילות רגילה אצל עמיל מכס עולה באיזור ה1500 ש"ח

3. הובלה בפנים הארץ (בהצעה אצלך כ 600 ש"ח)- תבוא תקח את האופנוע בעצמך או שתזמין גרר והעלות היא בהתאם למיקומך בארץ.

בקיצור תפנה לעמיל מכס אחר.

נ.ב. - איך התחלת את מהלך הייבוא? האם עם חברה מסודרת מרגע האיסוף בחול ועד כאן? לא עבדת עם הצעת מחיר מסודרת שמשקפת עלויות לאורך כל הדרך?

תנסה להעלות את הרשומון שקיבלת .

נ.ב. 2 - אני אבדוק בערב את הרישומון והמסמכים שלי ואראה אם ניתן להשוות...

פורסם

ביקשנו מחיר להובלה כי קצת לחוץ לנו עכשיו אבל וויתרנו על הרעיון.

בגדול אלו אופנועים שהוזמנו ממוסך בהודו (בסוף טיול שעשינו שם), שמתעסק עם זה כבר כמה שנים.

אנחנו אלו שיצרנו קשר עם החברה הנ"ל מפני שרצינו לדעת מה עלינו לעשות כשיגיעו האופנועים.

על שטר המטען היה מצויין שם החברה אז ראינו לנכון לפנות אליהם. עד הצעת המחיר לקח הרבה זמן.

על איזה רשומון מדובר? אין לי מסמכים נוספים כרגע מהמכס חוץ מהצעת המחיר הזו.

אני אשמח לדעת על מה הפערים.

נ.ב תוכל להשאיר מס' טלפון של עמיל המכס שלך? בפרטי גם טוב.

מודה לך מאוד

• תוכן חדש...