Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ,

יש לי סיאט איביזה 2012 , מנוע 1.2 TSI ואם אני לא טועה הדגם Reference (הדגם הסטדנדרטי)

ברגע שאני פותח סוייץ האורות דרך נדלקים ואני מעוניין לבטל את זה

חיפשתי וראיתי שכבר שאלו את זה בעבר , אבל לא מצאתי תשובה ספציפית\רלוונטית לרכב שלי,

* ניסיתי את השיטה עם הווינקר שמאלה קדימה אחורה והפעלת סוויץ משהו כזה - לא עבד והבנתי שזה רק לקסנון.

* מצאתי תוכנה בשם Carista - שטוענת שהיא יכולה לעשות "קסמים" לסיאט שלי בניהם ביטול ה DLR ואופציות נוספות , נראה ממש טוב , אבל מראה גם אופציות שלא הגיוני שקיימות ברכב , הייתי מנסה איתה אבל כדי לנסות היא עולה איזה 80 ש"ח, לא הייתי קונה משהו בלי לדעת שהוא באמת עובד ולא חרטא.

* ראיתי דיבורים על VAGCOM - אבל נראה שהדבר מסובך מידי ודורש חומרה ורשיונות , אם אדע שזה עובד בוודאות אשב ואלמד את התכנה

האם מישהו עשה את זה דרך VAGCOM או OBDII או בדרך תכנתית אחרת ללא חיתוך חוטים ?

שאלה שניה - כרגע יש לי הרמת חלונות ע"י לחיצה ארוכה בשלט , האם מישהו הצליח לשנות ברכב הזה את ההרמת חלונות אוטומטית בלחיצה אחת ? גם פה ראיתי בחיפושיי שאנשים ביצעו את זה ברכבים אחרים , השאלה אם האיביזה גם "מתוחכמת" ככה .

תודה

עריכה אחרונה על ידי MT22
פורסם

אתה צריך להתחבר עם VAG COM,

אבל תמתין למרק או רון שיגידו לך לאיזה בלוק להיכנס כדי לשנות את ההגדרות.

אשמח להשאיל לך את המכשיר במידה ואתה מאזור השרון.

Stay Dirty

פורסם

איזה גבר , אני אנסה לבדוק אם למוסך שלי יש אותו ואם לא אשמח להפגש איתך להשתמש במכשיר על המקום לא נעים לקחת.

הצלחת לעשות את זה בסיאט כמו שלי ?

• תוכן חדש...