Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר זה היה טקס קבוע, אך לא נתקלתי בזה כבר למעלה מעשור, השאלה היא אם עוד קיימת האופציה.

אני יוצא עם שני טלפונים חדשים ולא בא לי שיטרידו אותי איתם בכניסה חזרה. האם עוד יש אופציה לרשום אותם ביציאה?

פורסם

יש אפשרות אבל תצטרך להתעקש שיחתמו לך.

האופציה השניה זה להביא חשבוניות עם IMEI.

אני לרוב החתמתי, השנה החלטתי להיות יותר חכם - לקחתי חשבוניות עם המספרים הסידוריים של הציוד שלקחתי (ציוד צילום בשווי של יותר מ10 אלף ש"ח) + הצהרות מכס משנים עברו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בעיקרון יש אפשרות . אני יצאתי מהארץ עם שרת של מחשב יקר לתיקון בארה"ב אחרי הרבה בירורים הגעתי לאזור היציאה של הנוסעים ואחרי הסברים נתנו לי להיכנס למוכסים שבודקים נוסעים מגיעים ושם רשמו את השרת .

אבל כדאי אולי שתצלם את המכשירים עם הוכחה למיקום הצילום בארץ עם תאריך לפני יציאה .

• תוכן חדש...