Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין לרכוש מוצרים לדיטיילינג מלא, אך באופן יחסי לצורך שלי ולא בקבוק או 2 מכל מוצר חדש.

הכוונה, היא לקנות חלקים יחסיים מכל מוצר, מכל מי שיציע מחברי הפורום ואשלם על פי הנדרש באופן יחסי לאותו מוצר כחדש.

לצורך העניין: חצי בקבוק של פוליש מגוויירס בחיתוך בינוני. (כלומר חדש 100. אני אקנה חצי ב 50).

העניין הוא לצורך ייעול וחיסכון בקניה גדולה של כל המוצרים הדרושים. וכמובן התנסות עם חומרים חדשים שלא נמצאים בארצנו.

הרכב לאחר צביעה!

ככה ש:

פלסטלינה ברמת חיתוך בינונית דרושה.

פוליש בעל חיתוך בינוני (אין צורך בגס לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה.)

פוליש עדין לסיום.

ווקס מקצועי עם ברק כמה שיותר גבוה. הזמן שיחזיק פחות משנה היות ולאחר הסיום אקנה אחד נוסף חדש שישולב אחת ל 3 שטיפות הרכב.

אוטם צבע, הכרחי?

האם אוכל למרוח על האוטם ווקס כל משך תקופה בכלל?

הרכב הוא סוזוקי ג'ימני כסוף.

אין סווירלים בכלל אלא רק מעט סימני צביעה קלים שייעלמו לדעתי בפוליש.

אשמח לעזרה והכוונה וכמובן גם הצעות למוצרים מקצועיים.

המכונה שנמצאת ברשותי היא רוטורית של ניקיטה.

אם מישהו יקפוץ ויציע לי גם השכרה למכונה של "פלקס" אשמח מאוד.

תודה רבה!

שבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי eclipse20
תיקון שגיאות.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

• תוכן חדש...