Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מוכר את הרכב – מדובר ברנו קליאו RSI שנת 95, 1.8 ידנית. 132K ק"מ אמיתיים. אני יד שלישית (02 ברישיון). מקורית לחלוטין ללא שיפורים.

רכב צעיר ויפיפה עם מנוע בריא, הכל תקין ועובד - סאן רוף, פנסי ערפל, מזגן, רמקולים 300 ואט וכו'...

הרכב שמור מאוד ובמצב מצוין - מבחינה חיצונית, פנימית ומכנית. מטופל באהבה, חזק, זריז, יציב ומאוד מהנה לנהיגה.

תוספות:

חופת שעונים של WILLIAMS – שלושה שעוני VDO: חום שמן, לחץ שמן וטעינת מצבר.

פנסי אנג'ל אייז עם תקן – עוברים טסט.

עם הרכב יימסר מוט מייצב ייעודי.

בנוסף, הקונה יקבל מספר חלפים שיש ברשותי.

לפרטים נוספים:

רון – 0544-901802

w2mzmknmjlgj.jpg

zqvt3yiyjn1k.jpg

z5khjnzjhzbi.jpg

zkl2ydtm1kto.jpg

j0yke3jztygz.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

טוב חברים,

בשבוע הבא אני טס ל9 חודשים.

כזכור לכם פרסמתי את הרכב למכירה וזאת בעצם הסיבה.

ישבתי עם עצמי והחלטתי בלב שלם שאני בכל זאת רוצה למכור מאשר לאחסן, ולכן אני מפרסם אותו עכשיו במחיר לסגירה, כך שמי שירצה רק ירוויח.

רנו קליאו Rsi, שנת 95, 1.8 ידנית, יד שלישית (02 ברישיון), 132 אלף קילומטר בלבד, מקורית לחלוטין במצב מעולה, מטופל כמו שעון (טיימינג בוצע לא מזמן לראש שקט).

הרכב במצב מושלם גם חיצונית וגם מכנית למעט הדברים הבאים: סנרוף לא עובד ומצבר חלש. מנוע חזק ובריא, רכב זריז, יציב ומאוד מהנה לנהיגה.

*הטסט נגמר ביום רביעי הקרוב! למעוניינים אפשרות להוסיף טסט לשנה בתוספת תשלום.

תוספות על הרכב -

חופת שעונים Vdo - לחץ שמן, חום שמן וטעינת מצבר.

קולר שמן מותקן על הרכב.

מוט מייצב בבנייה אישית.

פנסי אנג'ל אייז עם תקן.

רמקולים 300 ואט.

מחיר אחרון - 10500. לא יהיה פחות, מקסימום אאחסן והיא תחכה לי שאחזור.

רון - 0544901802 (בבקשה לא בפייסבוק, יכולים גם בsms).

יום טוב.

• תוכן חדש...