Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אחרי העזרה הרבה בשרשור הקודם בנושא רכישת הטלוויזיה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?538699-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92-%D7%9C%D7%98%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%91%D7%94-46-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5

אני פונה אליכם בשלב הבא שאני הולך לקראתו, ואתן הקדמה קלה.

בגדול ויתרתי על כל העניין של יס והוט ואני לא באמת רוצה/צריך שמישהו יקבע לי מה אני רואה ומתי, אלא אני בעיקר עושה את זה בעצמי, זאת אחת הסיבות שבגללה רכשתי את הטלוויזיה. עיקר השימוש הוא צפייה בסרטים וסדרות באפליקציות מובנות של הטלוויזיה ובצפייה בתכנים מהמחשב (חלקם בצפייה ישיריה וחלקם על המחשב עצמו) ובערוצים הבסיסים 10 ו2 בעיקר בחדשות.

אני רוצה להזמין תשתית וספק של 40 מגה של בזק בינלאומי עולה 115 ש"ח- חודש ראשון חינם כדיי לקזז את עלות התקנה 100 ש"ח.(יש הצעה של 018 ב100ש"ח עם תשתית בזק כמובן, מישהו התנסה?) האם המהירות הזאת מספיקה על מנת לראות סרטים וסדרות באיכות HD וסרטי 3D ? נכון להיום זה נתקע בלי סוף.

ולמי שיש נסיון אשמח אם יאמר אם בכלל כדיי לוותר על צורת התקשורות למטרה זו ופשוט לחבר כבל?

על הרשת נמצאים במקביל הטלוויזיה ו2 מחשבים.

באותה הזדמנות אני רואה את ערוץ 2 ו10 בדפדפן המובנה כיוון שגם ככה לא באמת מדובר בשידורי HD אבל חברה שלי מאוד לא אוהבת את זה והיא רוצה שאני אחבר אנטנה ויהיו לה את הערוצים בצורה חלקה ( בנינו היא צודקת :wink:) אז אשמח להמלצה לאנטנה מאייבי או לחלופין אנטנה טובה פה בארץ אם זה במחירים שפויים.

תודה מראש לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי Popeyes
פורסם

הכי חשוב היכן את גר ? לא בכול האזורים נדרשת אנטנה חיצונית.

האם קיימת אנטנה מרכזית יישנה בבניין שאתה מתגורר בו ?

איזה כייף לי :)

פורסם
הכי חשוב היכן את גר ? לא בכול האזורים נדרשת אנטנה חיצונית.

האם קיימת אנטנה מרכזית יישנה בבניין שאתה מתגורר בו ?

אני גר בראשון לציון.

יש תשתית ישנה של הוט, חיברתי כבל RF וסריקה ולא עזר, הוא לא מצא תחנות.

פורסם

תודה רבה צביקה, אבדוק את האנטנה.

מאז שהפורום עבר שיפוץ החיפוש הפך להיות מאוד לא נוח, וכשעשיתי חיפוש עם צירוף מילים פשוט שהיה חייב למצוא לי את הנושא שלך פה או בגוגל לא צלח- אני אעשה איפוס להגדרות חיפוש אולי זה יעזור.

למישהו יש ניסיון לגבי האינטרנט?

פורסם

עדכון: התחברתי היום לאינטרנט 40 מגה של בזק ובזק בינלאומי-חיברתי ישירות את הטלוויזיה בכבל למודם-ראוטר VDSL- עושה את העבודה מצוין.

לגבי חיבור אנטנה לDVB-T אני וחברה שלי שבוע וחצי בבניין ובשיחה עם אחד השכנים והסתכלות במרפסת גיליתי שקיימת אנטנה על הגג ושיורדים כבלים מהגג ומתחברים אל חלק מהדירות, אבל לצערי אין לי כרגע סולם מתאים כדיי לעלות לגג ולבדוק.

ברגע שאני אתארגן על סולם אני אוכל לבדוק את האנטנה ולראות אם אני יכול להשתמש בתשתית שלה.

• תוכן חדש...