Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

סיפור קצת ארוך אבל אני צריך עזרה דחוף!

יש לי פיזו 206 שנת 2001

היה לי בעיה של תורים עולים ויורדם בזמן נסיעה או עמידה... ולאחר זמן נסיעה שהאוטו היה מתחמם הוא נכבה.

לפי מה שאמרו לי פה הבעיה היא במנוע צעדים... לקחתי את האוטו וניקו לי את מנוע הצעדים אך זה לא עזר והייתי צריך להחליף את החלק.

כשהגעתי למוסך הוא החליף לי את כל (אני לא יודע בדיוק איך קראים לזה) החלק של המנוע צעדים

וזה לא עזר מאז שהוא החליף האוטו בכלל לא התניע ושהחזיר את המנוע צעדים שלי האוטו כן התניע

ואז הוא אמר לי שהבעיה בחליל (אין לי מושג מה זה).

מפה ושם הוא הגיע למצב שהוא אומר לי שהבעיה במזרקים של הדלק (אינג'קטורים)

הוא החליף לי מזרק אחד האוטו התניע ושבאתי לנסוע עם האוטו הוא נכבה לי שוב ולא התניע יותר

ואז הוא חבר את המחשב לבדוק.. והתוצאה הסופית הוא אמר שיש להחליף 2 אינג'קטורים

ואז הוא טען גם שמראה לו תקלה של מחשב מנוע שהמנוע נכבה ושהמחשב מאוד חם.

האוטו עדין אצלהם כי הוא עוד לא סיים את העבודה עלו

אני רוצה לעדת אם עובדים עלי...?

סך הכל הוא רוצה על כל אינג'קטורים משומש 300 שקל

ומנוע מחשב משומש 1000 שקל

ועבודה 200 שקל

האם זה המחירים ובאמת התקלה של האוטו?

תודה רבה

פורסם

איני יודע מה התקלה ברכב שלך.

עצתי לך - קח את הרכב משם למוסך אחר. תוכל לקבל המלצות למוסך לפי איזור מגוריך כאן בפורום.

זה מוסך שעובד בשיטת "מצליח" ולא נראית לי דרך העבודה הזו.

ואיך בכלל הוא הגיע למחשב מנוע ?

יש מספיק מוסכים מומלצים שקודם בודקים לפני שמחליפים חלקים על שמאל ועל ימין.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...