Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בהמשך להודעה אחרת שלי - יש לנו נזילה ברכב יונדאי אקסנט 98.

בהתחלה הוחלף הרדיאטור לרדיאטור חדש (לאחר בדיקה של כמה שניות היה נראה שיש נזילה מהחלק העליון של הרדיאטור).

לאחר ההחלפה - הנזילה המשיכה.

לאחר בדיקה נוספת נאמר לי במוסך שהנזילה היא ממשאבת המים.

היום, הראתי את הנזילה למתדלק מבוגר (כשהרכב מונע), והוא אמר שזה לא ממשאבת המים, משום שמשאבת המים נמצאת בצד השני של המנוע, ולא בצד הנזילה. לדעתו, זה סתם צינור קרוע.

אשמח אם תעזרו לגלות את מקור הנזילה??

מבט כללי מלמעלה על המנוע - בעיגול אדום האזור שמתחתיו הנזילה:

מבט כללי.jpg

הנזילה מלמעלה - ניתן לראות את הרטיבות:

מבט ממוקד מלמעל&#1.jpg

הנזילה מלמעלה.jpg

הנזילה מלמטה (המצלמה הייתה ממש על הריצפה..):

הנזילה מלמטה.jpg

עריכה אחרונה על ידי EndlessWave
פורסם

רצועת הטיימינג מניעה את המשאבה לכן המתדלק טועה, וזה באמת נראה כמו נזילה מהמשאבה כמו שבמוסך אמרו.

אתה משתמש במים רגילים?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

כנעט בטוח שהמשאבה יושבת על הרצועת טיימינג מתדלק זה האחרון שמדברים איתו על מכניקה של רכב .רוב הסיכויים שהמשאבה שלך נוזלת גם לי המשאבה נזלה אפשר היה לראות את זה רק כשהמנוע עובד היה טיפטופ קל. תחליף אותה ועל הדרך גם את הטיימינג כי גם כך מפרקים .

אם אתה בספק בצע בדיקת לחץ במוסך אם זה צינור אז תראה את הנזילה ואם זה משאבה אז היא בדרך כלל לא תנזל כל עוד היא לא תסתובב.

פורסם (נערך)

אני משתמש במים רגילים, והמים ברדיאטור הקודם היו חומים, כן.

מעל הרדיאטור הישן באמת היה צבע חום שכנראה הגיע מהנזילה.

גם במיכל עיבוי מים, יש צבע חום כזה..

אגב, אין לי מושג איפה המשאבה, רצועת הטיימיניג ורצועת האביזירים. ולצערי גם אין לי מושג איך זה נראה.

אם יש לכם לינק להסבר, אשמח לקבל..

מה הוא מחיר סביר להחלפה של משאבת מים ורצועת טיימינג (כולל / לא כולל מע"מ)?

עריכה אחרונה על ידי EndlessWave
פורסם

טיפול כזה גדול זה נזק של 1000 לפחות לכן רצוי לקנות חלקים בנפרד וללכת למוסך ועל הדרך להחליף למי קירור ייעודים מספיק נוזל קירור ירוק של VALEO או זרקס.

פורסם

הצבע חום שאתה רואה זה בוץ וחלודה שנוצרת בגלל שאתה משתמש במים רגילים במערכת קירור של הרכב שלך במקום בנוזל קירור המתאים לרכב שלך.

מציע לך אחרי שכבר החלפת רדיאטור לאחד חדש, תחליף את המשאבת מים ותעשה שטיפה לכל המערכת כדי להוציא את כל הבוץ, ואז למלא נוזל קירור איכותי שמתאים למנוע שלך.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

לא צריך להשתגע עם הנוזל זה יונדאי ולא איזה וואג שיתפרק בנסיעה אם לא ימלאו בו בדיוק את הנוזל שהוא אוהב. וכל פרסטון ירוק יעשה את העבודה .

באמת חבל שאתה שם מים , נוזל עולה 50 שקל למיכל והנזזק שנגרם משימוש במים הוא ממש גבוהה.

צפה לעלות של 1000 שקל לפחות רק העבודה זה כ 450 שקל פלוס החלקים שמאוד תלוי אם תקנה לבד או דרך המוסך ומאיזה איכות . המשאבה והרצועות נמצאת באזור העיגול בתמונה שצילמתה

• תוכן חדש...